Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκριεζμάν: «Θα ήθελα τον Λακαζέτ ή τον Πογκμπά στην Ατλέτικο»
Ατλέτικο Μαδρίτης

Γκριεζμάν: «Θα ήθελα τον Λακαζέτ ή τον Πογκμπά στην Ατλέτικο»

Τα «σπάνε» οι επιλογές του Αντουάν Γκριεζμάν.

12.11.2016 | 17:05

Ενδιαφέροντα πράγματα είχε να πει ο Αντουάν Γκριεζμάν σε δηλώσεις που παραχώρησε σε διεθνή Μέσα στα πλαίσια του διαλείμματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Συγκεκριμένα, ο στράικερ της Ατλέτικο Μαδρίτης ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον διάσημο πανηγυρισμό του με τα… τηλεφωνήματα, αλλά και για το ποιον συμπατριώτη του θα έφερνε στο «Βιθέντε Καλντερόν» για λογαριασμό των «ροχιμπλάνκος», δίνοντας ενδιαφέροντες απαντήσεις.

«Πολύ συχνά μου στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο στα Social Media και πραγματικά γελάω. Ο πανηγυρισμός μου είναι μέχρι και στο FIFA. Είναι ένα όνειρο για μένα και ελπίζω τα παιδιά να το βλέπουν πολύ συχνά.

Φυσικά ο Πογκμπά είναι καλύτερος χορευτής από εμένα και χορεύει συνέχεια. Αλλά μερικές φορές εγώ χορεύω και τραγουδάω στο αυτοκίνητο όπως κάνουν όλοι» δήλωσε αρχικά ο Γκριεζμάν ενώ για το ποιον συμπατριώτη του θα έπαιρνε στην Ατλέτικο τόνισε:

«Τον Αλεξάντρ Λακαζέτ ή τον Πογκμπά. Μ’ αρέσει ο τρόπος που παίζει ο Αλεξάντρ και είναι πολύ καλό παιδί. Το ίδιο ισχύει με τον Πολ. Είναι εξαιρετικός παίκτης και καλός φίλος. Ελπίζω να παίξω με κάποιον από τους δύο κάποια μέρα».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version