Ο Χένρι Μχιταριάν ήρθε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μεγάλες προσδοκίες, οι οποίες πολύ σύντομα διαψεύστηκαν με το μερίδιο ευθύνης να βαραίνει τόσο τον Αρμένιο άσο όσο και τον τεχνικό της ομάδας, Ζοσέ Μουρίνιο.

Ειδικότερα, από το ξεκίνημα της σεζόν ο πρώην άσος της Ντόρτμουντ αγωνιζόταν κυρίως ως αλλαγή για λίγα λεπτά, μία κατάσταση που χειροτέρεψε το τελευταίο μήνα, καθώς βλέπει την ενδεκάδα με κιάλια.

Ωστόσο, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός με δηλώσεις του ανέφερε ότι θα προσπαθήσει στο άμεσο μέλλον να αποδείξει την παικτική του αξία και στην Πρέμιερ Λιγκ. mkhytarian

“Το ξέρω ότι μπορώ να πετύχω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επιθυμώ να δείξω σε όλους ότι αξίζω να είμαι παίκτης κλειδί σε αυτήν την ομάδα, σε αυτό το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν απογοητεύσεις, μόνο προκλήσεις. Ποτέ δεν σταματώ ή τα παρατώ όταν αντιμετωπίζω εμπόδια στο δρόμο μου. Απλώς συνεχίζω να παλεύω μέχρι να πετύχω τους στόχους της καριέρας μου. Σήμερα δεν έχω αρκετό χρόνο συμμετοχής, οπότε πρέπει να βάλω τα δυνατά μου έτσι ώστε το προπονητικό επιτελείο να μου δώσει την ευκαιρία να αγωνιστώ. Θα συνεχίσω να δουλεύω και αυτό κάποτε θα μου αποφέρει καρπούς”.