Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αναλαμβάνει μόνιμα ο Σάουθγκέιτ
Αγγλία

Αναλαμβάνει μόνιμα ο Σάουθγκέιτ

Ο Γκάρεθ Σάουθγκέιτ μονιμοποιείται στη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής Αγγλίας.

15.11.2016 | 11:41

Δεν έχουν περάσει ούτε 2 μήνες από την ημέρα απόλυσης του Σαμ Αλαρντάις από τον πάγκο της εθνικλης Αγγλίας μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Την θέση του είχε αναλάβει προσωρινά ο πρώην τεχνικός την U20 ομάδας της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκέιτ, ο οποίος μέχρι και σήμερα είχε οδηγήσει τα “λιοντάρια” σε δύο νίκες κόντρα σε Μάλτα και Σκωτία και σε μία εκτός έδρας ισοπαλίας απέναντι στην Σλοβενία.

Γι΄αυτό το λόγο η αγγλική ομοσπονδία αποφάσισε ότι ο 46χρονος προπονητής διαθέτει την εμπειρία για να μονιμοποιηθεί στην τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος και από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανακοινώσει την οριστική πρόσληψή του στον πάγκο των “λιονταριών”.

Ο Σαουθγκέιτ, μάλιστα, αναμένεται να ανταμείβεται με 1,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο με την συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές να λήγει μετά το τέλοςτου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2020. Φυσικά, η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν σημαίνει τίποτα, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι η καρέκλα του τεχνικού της εθνικής Αγγλίας είναι η πιο “καυτή” που υπάρχει όσον αφορά τους ομοσπονδιακούς προπονητές.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version