ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έκρυψε την μπάλα η Τσέλσι και έβγαλε… γούστα με «πεντάρα»! (vid)
Ο Τούχελ… δίκασε την Μπάγερν: «Έψαχνε εδώ και καιρό νέο προπονητή!»
Τσέλσι: «Άρρωστη» πρόταση για Όσιμεν – Δίνει τρελά χρήματα και δύο αστέρια της!
Έστησε γλέντι η Τσέλσι- Ρίχνει… τρίμπαλό από το ημίχρονο (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Το πιο μάγκικο ήταν και το πιο εύκολο!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον «εγκέφαλο» της Γιουβέντους!
Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ επιβεβαίωσε την απουσία κόντρα στη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Ντάιερ: “Η αγκωνιά του Ερέρα ήταν γελοία” (vid)

Ο Έρικ Ντάιερ σχολίασε την αγκωνιά που δέχτηκε από τον Άντερ Ερέρα στην αναμέτρηση ανάμεσα στην εθνική Αγγλίας και την εθνική Ισπανίας.

Ντάιερ: “Η αγκωνιά του Ερέρα ήταν γελοία” (vid)

H εθνική Αγγλίας υποδέχτηκε σε φιλική αναμέτρηση την εθνική Ισπανίας και παρά το γεγονός ότι ήταν ανώτερη για 88 λεπτά κατόρθωσε να δεχτεί δύο γκολ στα τελευταία λεπτά με αποτέλεσμα να αναδειχθεί ισόπαλη με 2-2.

Το σκορ για τα “λιοντάρια” άνοιξε ο Λαλάνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μετά την ανατροπή του Βάρντι από τον Πέπε Ρέινα. Οι Άγγλοι έπαιζαν γρήγορο ποδόσφαιρο και σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες προτού ο Βάρντι στο 48΄διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του μετά από σέντρα του Χέντερσον. Οι “φούριας ρόχας” άργησαν να μπουν στο παιχνίδι αλλά εκμεταλλευόμενοι την ατομική τους ποιότητα με δύο υπέροχες προσπάθειες των Άσπας και Ίσκο στο 89΄και στο 95΄αντίστοιχα ισοφάρισαν στο τελικό 2-2. dier

Η αναμέτρηση, πάντως, σημαδεύτηκε από μία αγκωνιά εκτός φάσης του Άντερ Ερέρα (ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Άγγλο διεθνή Έρικ Ντάιερ (ποδοσφαιριστή της Τότεναμ) με τον τελευταίο σε δηλώσεις να χαρακτηρίζει γελοία την κίνηση του Ισπανού.

“Νομίζω ότι είναι προφανές. Δε με νοιάζει αν κάποιος με χτυπήσει ή κάτι τέτοιο αλλά είχα κάνει την πάσα και αυτός με χτύπησε μετά από ώρα. Μου έριξε αγκωνιά το πρόσωπο  και δεν καταλαβαίνω το λόγο. Είναι γελοίο. Λέει ότι δεν το έπραξε αλλά αν το δείτε είναι ξεκάθαρο. Μπορώ να νιώσω ακόμα στο μάγουλό μου τον πόνο, οπότε γνωρίζω ότι το έπραξε.

Να σημειωθεί ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Σάββατο (19/11) θα υποδεχτεί την Τότεναμ στο “Όλντ Τράφορντ” και η μονομαχία ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές προβλέπεται άκρως ενδιαφέρουσα: “Δεν μου αρέσουν αυτού του είδους οι συμπεριφορές. Δεν έχω πρόβλημα εάν κάποιος κλοτσήσει κάποιον μέσα στη φάση αλλά αυτό που έκανε ήταν βρώμικο και αχρείαστο. Δεν χρειάζεται να απολογηθεί διότι θα τον δω σύντομα. Ποδόσφαιρο παίζουμε και αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Δεν ξέρω γιατί το έκανε και γι΄αυτό θύμωσα. Ήταν παράξενο και δεν ήταν ωραίο”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ