Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Aυτός ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης μου”
Ρεάλ Μαδρίτης

“Aυτός ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης μου”

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ονόμασε τον καλύτερο συμπαίκτη που είχε στην καριέρα του.

17.11.2016 | 10:15

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αποτελεί συμπαίκτη του Κριστιάνο Ρονάλντο από το 2013 όταν και έσπασε το ρεκόρ της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία του ποδοσφαίρου (100 εκατομμύρια ευρώ). Οι δυο τους συνθέτουν μαζί με τον Καρίμ Μπενζεμά μία φοβερή τριπλέτα στην επίθεση της “βασίλισσας” και έχουν κερδίσει δύο Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Κύπελλο Ισπανίας, ένα ευρωπαϊκά σούπερ καπ και ένα παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων.

Ωστόσο, ο Ουαλός επιθετικός όταν του ζητήθηκε να ονομάσει τον κορυφαίο συμπαίκτη που είχε ποτέ δεν επέλεξε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ: “Για μένα ο καλύτερος παίκτης ήταν ο Ράιαν Γκιγκς. Ήταν ο ήρωας μου καθώς μεγάλωνα και είναι ένας θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Επίσης βοηθάει και το γεγονός ότι και αυτός είναι Ουαλός”.

Αυτή η απάντηση, πάντως, ίσως να μην αρέσει στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης του Ράιαν Γκιγκς στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περίοδο 2003-2009.

Να σημειωθεί ότι η Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ του Σαββάτου (19/11) θα αντιμετωπίσει στο “Βιθέντε Καλντερόν” την Ατλέτικο Μαδρίτης σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει πολλά, ειδικά για τους φιλοξενούμενους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version