ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Άλλαξε ξανά χρώμα η κορυφή (vid)

"Μπλε" βάφτηκε η κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ μετά την πιο εύκολη από ότι δείχνει το τελικό σκορ εκτός έδρας επικράτηση της Τσέλσι με 1-0 κόντρα στη Μίντλεσμπρο.

Άλλαξε ξανά χρώμα η κορυφή (vid)

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι φιλοξενήθηκε από την Μίντλεσμπρο στο “Ρίβερσάιντ”. Οι “μπλε” αμύνθηκαν σε ένα ακόμη παιχνίδι σεμιναριακά με την τρίαδα των Λουίζ, Αθπιλικουέτα και Κέιχιλ να είναι απροσπέλαστη και χάρη στην εύρυθμη επιθετική λειτουργία τους επικράτησαν με 1-0 της Μίντλεσμπρο, η οποία απειλούσε μόνο με τον ορεξάτο Τραορέ. Με αυτόν τον τρόπο το σύνολο του Αντόνιο Κόντε βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 28 βαθμούς με τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι να ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με 27.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Τσέλσι πραγματοποίησε την πρώτη καλή της φάση στο 27ο λεπτό με μία εξαιρετική συνεργασία των Αζάρ και Μόουζες, με τον τελευταίο να γυρίζει προς το πέναλτι και τον Πέδρο με το πλασέ που επιχείρησε να αναγκάζει τον Βαλντέζ σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Η πρώτη ολοκληρωμένη φάση της Μίντλεσμπρο ήρθε στο 56ο λεπτό με τον Μπαραχάν να σεντράρει για τον Νεγρέδο, του οποίου η κεφαλιά πέρασε λίγο άουτ. Οι “μπλε” αξιοποιούσαν στο έπακρο τις προωθήσεις του Μόουζες, ο οποίος λίγα λεπτά αργότερα σούταρε λίγο άουτ.

Το γκολ ήρθε τελικλα μετά από μία στατική φάση στο 41ο λεπτό, Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Ντιέγκο Κόστα εκμεταλλεύτηκε μία στιγμιαία αδράνεια και με προβολή από κοντινή απόσταση άνοιξε το σκορ.

H “Μπόρο” με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου άρχισε να πιέζει ψηλά με αποτέλεσμα να φτάσει κοντά στην ισοφάριση μετά από ένα κλέψιμο στο 55΄αλλά το τελείωμα του Γκαστόν Ραμίρεζ ήταν απογοητευτικό. Οι γηπεδούχοι είχαν αναλάβει τα ηνία του αγώνα αλλά η Τσέλσι πλησίασε το 2-0 με το γύρισμα του Κόστα στον Πέδρο να καταλήγει με τον Ισπανό να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.

Η Μίντλεσμπρο είχε ανοιχτεί αφήνοντας τεράστια κενά στη μεσαία γραμμή και παραλίγο να το πληρώσει όταν ο Κόστα διένυσε πολλά μέτρα στο γήπεδο και με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Μόουζες, ο οποίος δεν κατόρθωσε να σουτάρει εντός εστίας.

Κινητήριος μοχλός των επιθέσεων της Μίντλεσμπρο ήταν ο Αντάμα Τραορέ, ο οποίος αξιοποιώντας στο έπακρο την ταχύτητά του ξεδίπλωσε στο 78ο λεπτό την αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Νεγρέδο, ο οποίος σούταρε αναγκάζοντας τον Κουρτουά σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Με αυτόν τον τρόπο έμεινε μέχρι τέλους αυτό το 1-0 με την Τσέλσι να νικάει απολύτως δίκαια και να φτάνει τα 17 γκολ ενεργητικό και 0 παθητικό στα τελευταία της 6 παιχνίδια, από τότε δηλαδή που άλλαξε το σύστημά της σε 3-4-3.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ