Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φόβος και τρόμος της Ατλέτικο έχει γίνει ο Κριστιάνο
Ρεάλ Μαδρίτης

Φόβος και τρόμος της Ατλέτικο έχει γίνει ο Κριστιάνο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο χθεσινο παιχνίδι (20/11) κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης έσπασε ένα μοναδικό ρεκόρ.

20.11.2016 | 12:43

O Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε το όπλο του κόντρα στο ντέρμπι της Μαδρίτης και με ένα χατ-τρικ έβαλε την προσωπική του σφραγίδα στη νίκη της “βασίλισσας” επί των “ροχιμπλάνκος” με 3-0 στο “Βιθέντε Καλντερόν”.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έσπασε ένα στοιχειωμένο ρεκόρ, καθώς έφτασε 17 τέρματα σε 26 αναμετρήσεις κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των ντέρμπι της πόλης, αφού ξεπέρασε τον Αλφρέντο Ντι Στέφανο, ο οποίος είχε βρει δίχτυα μία φορά λιγότερη.

Παράλληλα, ο 31χρονος επιθετικός σκόραρε το 17ο τέρμα του σε 16 παιχνίδια της φετινής σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, διαψεύδοντας όλους όσους τον είχαν ξεγράψει όσον αφορά την κατάκτηση του χρυσού παπουτσιού της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος, με αυτό το χατ-τρικ, ο Κριστιάνο έφτασε τα 32 στο ισπανικό πρωτάθλημα αυξάνοντας περεταίρω τη διαφορά από τον εν ενεργεία άσο της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι (26) αλλά και από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, Τέλμο Θάρα και Αλφρέντο Ντι Στέφανο (22).

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version