Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι Σουηδοί ετοιμάζουν άγαλμα για τον Ζλάταν! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι Σουηδοί ετοιμάζουν άγαλμα για τον Ζλάταν! (vid)

Την υπέρτατη τιμή από τους συμπατριώτες του αναμένεται να ζήσει σύντομα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

22.11.2016 | 13:00

Συνήθως το να γίνεσαι άγαλμα είναι μία πράξη για να θυμίζει στους παλιότερους τα κατορθώματά σου, αλλά και να μαθαίνουν οι νεότεροι από αυτά.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ακόμη δεν έχει δει τον εαυτό του σε… αιώνια μορφή, παρά το γεγονός πως έχει δηλώσει πολλές φορές πως θα περίμενε από την διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν να τοποθετήσει ένα άγαλμά του στη θέση του Πύργου του Άιφελ, όμως πολύ σύντομα θα τον τιμήσουν οι συμπατριώτες του.

Ο φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Δευτέρας (21/11) αναδείχτηκε για 11η φορά από το 2005 ως ο καλύτερος Σουηδός ποδοσφαιριστής με τον ίδιο να δηλώνει για το εν λόγω επίτευγμα, αλλά και για το μελλοντικό του άγαλμα.

“Ο τύπος από το Ρόζενγκαρντ θα έχει το δικό του άγαλμα στην πρωτεύουσα της Σουηδίας. Συνήθως κάτι τέτοιο γίνεται όταν πεθαίνεις, όμως, εγώ νιώθω ακόμη ζωντανός. Η ημέρα που θα πεθάνω θα μείνει για πάντα στην ιστορία. Οπότε σας ευχαριστώ”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version