ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

From Russia with love!

"Παγοκολόνα" άφησε την Μπάγερν Μονάχου η Ροστόφ στη Ρωσία με τους γηπεδούχους να παίρνουν μία σπουδαία νίκη κόντρα στους Γερμανούς με σκορ 3-2!

From Russia with love!

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενήθηκε από τη Ροστόφ στην παγωμένη Ρωσία με τους γηπεδούχους να παίρνουν μία σπουδαία νίκη με σκορ 3-2!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν την πρώτη καλή φάση στο 9ο λεπτό με τη σέντρα στο κέντρο της άμυνας να αιφνιδιάζει τον Μπατστούμπερ και τον Ουλράιχ που είχε βγει από το τέρμα του αλλά η κεφαλιά του Ερόκιν ήταν αδύναμη με αποτέλεσμα ο Μπερνάτ να διώξει πριν περάσει την γραμμή της εστίας.

Οι “βαυαροί” δυσκολεύονταν να βρουν κενούς χώρους και απείλησαν για πρώτη φορά με τη κεφαλιά του Μπατστούμπερ μετά από εκτέλεση κόρνερ η οποία ανάγκασε τον Τζανάεφ να αποκρούσει με διπλή προσπάθεια. Η πίεση της Μπάγερν συνεχίστηκε με το σκαστό σουτ του Ρενάτο Σάντσεζ να απομακρύνει σε κόρνερ ο Τζανάεφ.

Οι φιλοξενούμενοι δε δίσταζαν να δοκιμάσουν τα πόδια τους με τον Ντούγκας Κόστα να επιχειρεί μακρινό σουτ λίγα λεπτά αργότερα, το οποίο πέρασε λίγο άουτ. Η Ροστόφ άντεξε 35 λεπτά όταν και ο Σάντσεζ μπήκε από τη δεξιά πτέρυγα στη μεγάλη περιοχή και αφού γύρισε προς τον Λεβαντόφσκι, η μπάλα μετά από κόντρες στρώθηκε στον Κόστα, ο οποίος με σουτ από κοντινή απόσταση δε δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. costa

Η ¨βαυαροί” αμύνονταν πολύ ψηλά με αποτέλεσμα να είναι ευάλωτοι στις αντεπιθέσεις κάτι το οποίο πλήρωσαν στο 44΄. Ειδικότερα, το λάθος του Κόστα στη μεσαία γραμμή έδωσε την ευκαιρία στον Ασμούν να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο και αφού ντρίμπλαρε τον Μπόατενγκ δεν είχε πρόβλημα να πλασάρει τον Ουλράιχ για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Mε το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Λαμ με μία κεφαλιά μετά από σέντρα του Ριμπεί έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να δώσει ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του. Έτσι, η Ροστόφ σε μία αντεπίθεση κέρδισε πέναλτι μετά την ανατροπή του Νομπόα από τον Μπόατενγκ μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πόλοζ, ο οποίος νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ για να πραγματοποιήσει το 2-1.

Η απάντηση της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι ήταν άμεση με τον Ριμπερί με κάθετη πάσα να τροφοδοτεί τον Μπερνάτ μέσα στην περιοχή στο 52ο λεπτό και τον Ισπανό μπακ να τελειώνει ιδανικά τη φάση για να ισοφαρίσει σε 2-2. Το παιχνίδι ήταν γεμάτο ανατροπές με την Ροστόφ στο 66΄να ανακτά το προβάδισμα (3-2) με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νομπόα, ο οποίος δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ουλράιχ.

Το 3-2 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και έτσι οι Ρώσοι πήραν μία ιστορική νίκη κόντρα στους Γερμανούς!

Η ενδεκάδα της Ροστόφ:

[team1]

Η ενδεκάδα της Μπάγερν Μονάχου:

[team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ