Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκριεζμάν: “Δεν μισώ τον Κριστιάνο”
Ρεάλ Μαδρίτης

Γκριεζμάν: “Δεν μισώ τον Κριστιάνο”

Ο Αντουάν Γκριεζμάν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

26.11.2016 | 12:28

Ο Αντουάν Γκριεζμάν την περσινή σεζόν ηττήθηκε δύο φορές σε τελικούς κορυφαίων διοργανώσεων. Αρχικά, με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης απώλεσε το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια) και λίγους μήνες αργότερα με την εθνική Γαλλίας έφτασε μέχρι τον τελικό του EURO αλλά δεν σήκωσε την κούπα μετά το “χρυσό” γκολ του Έντερ που χάρισε το τρόπαιο στην εθνική Πορτογαλίας. Κοινός παρανομαστής και στις δύο αναμετρήσεις ήταν η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο ως αντίπαλου του Γάλλου στράικερ.

Παρ΄όλα αυτά, ο 25χρονος φορ σε δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι δεν κρατάει κακία στον Πορτογάλο σούπερ σταρ: “Ο Κριστιάνο υπήρξε γείτονάς μου και περνούσε έξω από το σπίτι μου κάθε μέρα. Πάντα χαιρετούσαμε ο ένας τον άλλον. Μετακόμισα, όμως, πέρυσι. Δεν ζω πολύ μακριά από εκείνον αλλά δε συναντιόμαστε τόσο συχνά πια”.

Ο Γάλλος άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, μάλιστα, διηγήθηκε μία πρόσφατη ιστορία με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον Πορτογάλο: “Έτυχε να βρεθούμε μαζί το καλοκαίρι στον Μαϊάμι. Βρισκόμουν για διακοπές με τη σύντροφό μου και αντικρίσαμε τον Κριστιάνο σε ένα εστιατόριο. Ήταν τεράστια σύμπτωση. Πήγα να τον συγχαρώ για τις επιτυχίες του με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την εθνική Πορτογαλίας. Αστειεύτηκα ότι τον μισούσα, επειδή ακόμη υπέφερα από τον χαμένο τελικό του EURO. Φυσικά, όμως δεν τον μισώ επειδή με νίκησε σε δύο μεγάλους τελικούς και σκόραρε πριν λίγες μέρες ένα χατ-τρικ κόντρα στην ομάδα μου. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για εκείνον. Αν ακόμα ήμουν παιδί πιθανότατα να ήμουν θαυμαστής του, όπως ακριβώς θα ήμουν θαυμαστής του Μέσι, του Νεϊμάρ και του Πογκμπά”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version