ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Oρ(ι)γ(κ)ίασε στο δεύτερο ημίχρονο (vid)

H Λίβερπουλ ήταν εντυπωσιακή στο δεύτερο ημίχρονο επί της Σάντερλαντ με αποτέλεσμα να επικρατήσει εντός έδρας των "μαύρων γατών" με 2-0.

Oρ(ι)γ(κ)ίασε στο δεύτερο ημίχρονο (vid)

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ υποδέχτηκε στο “Άνφιλντ” την ουραγό της βαθμολογίας, Σάντερλαντ. Οι “κόκκινοι” ήταν άνευροι στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο 45 λεπτο χάρη και στις παροτρύνσεις του Γιούργκεν Κλοπ προς τον κόσμο και τους παίκτες τους ξεκλείδωσε την άμυνα των “μαύρων γατών” επικρατώντας με 2-0. Έτσι, βρέθηκε ξανά έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας ισόβαθμη με την Μάντσεστερ Σίτι με 30 βαθμούς με την Τσέλσι, βέβαια να αγωνίζεται σε λίγες ώρες και να έχει την ευκαιρία να προσπεράσει και τις δύο ομάδες.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

H Λίβερπουλ απείλησε ελάχιστα στο πρώτο 45λεπτο με το σουτ του Βαινάλντουμ στο 15΄και την υπέροχη ατομική ενέργεια του Φιρμίνο στο 21΄να περνάνε ελάχιστα άουτ. Οι “κόκκινοι”, μάλιστα ατύχησαν στο 31ο λεπτό να αντικρίσουν τον Φελίπε Κουτίνιο να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο με τραυματισμό στον αστράγαλο.

Σημαντική ήταν η συνεισφρορά του Λορίς Κάριους στη διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν τόσο στο 17ο λεπτό στην προσπάθεια του Πίεναρ όσο και στην αντίστοιχη του Γουότμορ στο 69΄όπου ο Γερμανός τερματοφύλακας βγήκε έγκαιρα από την εστία του αποσοβώντας τον κίνδυνο.

Έτσι, από το 60ο λεπτό και ύστερα η εικόνα της Λίβερπουλ άλλαξε προς τον καλύτερο με τους Φιρμίνο και Οριγκί να είναι ιδαίτερα κινητικοί δημιουργώντας κινδύνους στην αντίπαλη εστία. Παράλληλα, και ο Εμρέ Τσαν πήρε αρκετές προσπάθειες με σημαντικότερη ένα σκαστό σουτ στο 65ο λεπτό το οποίο “έγλειψε” το αριστερό δοκάρι του Πίκφορντ. Χρειάστηκε, λοιπόν, μία ατομική ενέργεια του Ντιβόκ Οριγκί για να ανοίξει το σκορ το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ με τον Βέλγο μέσο από πλάγια θέση να προσποιείται και με ένα διαγώνιο σουτ να μην αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Πίκφορντ. origi

Στη συνέχεια του παιχνιδιου η Λίβερπουλ δε σταμάτησε να παράγει φάσεις και σε μία αντεπίθεση ο Μανέ εκμεταλλευόμενος την εκρηκτικότητά του διένυσε το μισό γήπεδο για να κερδίσει πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μίλνερ, ο οποίος σημείωσε το 2-0 και το πέμπτο του γκολ τη φετινή σεζόν (όλα έχουν προέλθει από την άσπρη βούλα).

Με αυτόν τον τρόπο οι “κόκκινοι” κράτησαν ανέπαφη την εστία τους και απέδειξαν ότι έχουν τη δυνατότητα και την υπομονή να διασπούν ακόμα και τις πολυπρόσωπες άμυνες που έχουν οχυρωθεί πίσω από τη μπάλα. Παράλληλα, οι “μαύρες” γάτες” παρέμειναν στο τελευταίο σκαλί της βαθμολογίας και έχασαν και άλλο έδαφος στην προσπάθειά τους να μην υποβιβαστούν

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ