Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκριεζμάν: “Σκέφτομαι την Πρέμιερ Λιγκ”
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γκριεζμάν: “Σκέφτομαι την Πρέμιερ Λιγκ”

Ακόμη μία "σπόντα" προς την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... πέταξε ο Αντουάν Γκριεζμάν.

27.11.2016 | 16:21

Τους τελευταίους μήνες ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πολύ ψηλά στη μεταγραφική της λίστα, ενόψει του επόμενου καλοκαιριού τον Αντουάν Γκριεζμάν.

Λογικό και επόμενο μιας και ο Γάλλος φορ συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις του με την Ατλέτικο Μαδρίτης σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ παράλληλα οι “κόκκινοι διάβολοι” θέλουν να ανανεώσουν την επίθεσή τους.

Εκτός αυτού ο Γάλλος επιθετικός έχει και τον κολλητό του, Πολ Πογκμπά, να του λέει κάθε τρεις και λίγο τα καλύτερα για την Πρέμιερ Λιγκ και το “Ολντ Τράφορντ”.

Έτσι, ο Γκριεζμάν όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του έκανε μία δήλωση που μάλλον θα άρεσε τους Άγγλους, αλλά όχι και τόσο πολύ στους φίλους των Μαδριλένων.

“Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ωστόσο, δεν μου αρέσει η Λιγκ 1. Προτιμώ τη Λα Λίγκα ή την Πρέμιερ Λιγκ. Παρόλα αυτά ακόμη δεν έχω πρόθεση να φύγω από την Ατλέτικο”, τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version