ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
LIVE: Η κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ 2026 (vid)
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ατλέτικο Μαδρίτης

“Καθάρισε” σ΄ένα λεπτό η Ατλέτικο!

Αφού γλίτωσε στην αρχή με το χαμένο πέναλτι της Οσασούνα, η Ατλέτικο "καθάρισε" το παιχνίδι με δυο γκολ μέσα σ' ένα λεπτό (Γοδίν 36', Γκαμέιρο 37'), με τον Καράσκο να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο φινάλε.

“Καθάρισε” σ΄ένα λεπτό η Ατλέτικο!

Οσασούνα και Ατλέτικο ήθελαν η καθεμιά για τους δικούς τους λόγους τη νίκη, με τους γηπεδούχους να την αγνοούν εδώ και τέσσερα παιχνίδια με τη θηλιά στη ζώνη του υποβιβασμού να στενεύει επικίνδυνα, ενώ οι “ροχιμπλάνκος” προέρχονταν από δυο σερί ήττες από Σοσιεδάδ αρχικά και στη συνέχεια τη “βαριά” εντός έδρας συντριβή από τη μισητή Ρεάλ στο “classico” της Μαδρίτης. Που σημαίνει πως η ομάδα του Σιμεόνε αν ήθελε να μείνει στο κόλπο του τίτλου, θα έπρεπε να πάρει τους τρεις βαθμούς πάση θυσία.

Το ματς:

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ξεκίνησε… γκαζωμένη στο ματς και έφτασε μια ανάσα από το 0-1 μόλις στο 3′, όταν ο Κέβιν Γκαμέιρο αστόχησε από την περιοχή μετά την εξαιρετική ασίστ του Γκριεζμάν. Και ξαφνικά οι γηπεδούχοι λίγα λεπτά αργότερα, κερδίζουν πέναλτι με τον Χιμένεζ να υποπίπτει στην παράβαση. Ο Ρομπέρτο Τόρες ανέλαβε την εκτέλεση, όμως, αστόχησε με τον Όμπλακ να βλέπει ανακουφισμένος τη μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι του, με το το 0-0 να παραμένει.

Από κι έπειτα η Ατλέτικο προσπάθησε να ανασυνταχθεί, ενώ οι γηπεδούχοι να ξεπεράσουν γρήγορα το “σοκ” του χαμένου πέναλτι. Η μεγάλη στιγμή έφτασε στο 31′ για τους Μαδριλένους, με τον Άνχελ Κορέα να χάνει μια τεράστια ευκαιρία για το 0-1, με τον Πέρεζ να κρατά το μηδέν για την ομάδα του.

Η πίεση επέφερε καρπούς για την ομάδα του Τσόλο και στο 36΄μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κόκε, ο Γοδίν με δυνατό σουτ “έγραψε” το 0-1. Ένα λεπτό αργότερα η Ατλέτικο πέτυχε και δεύτερο τέρμα, με τον Άνχελ Κορέα να βρίσκει τον Κέβιν Γκαμέιρο, με τον τελευταίο να άψογα τη φάση για το 0-2 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε εντελώς αμήχανα για τους γηπεδούχους, με τους παίκτες της Οσασούνα να μην μπορούν να… πιστέψουν την τροπή που πήρε το παιχνίδι στο πρώτο μέρος. Από την πλευρά της η Ατλέτικο, ευτύχησε σχεδόν από το… πουθενά να προηγείται με δυο γκολ διαφορά και απλά καλούνταν διατηρήσει τα κεκτημένα.

Πολύ μέτριο το θέαμα στην επανάληψη, με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις στις δυο εστίες. Το μόνο που βλέπαμε ήταν μερικά σουτ από μακριά που δεν απείλησαν ουσιαστικά τους δυο γκολκίπερ, αλλά και κάποιες άλλες ανολοκλήρωτες φάσεις. Όλα αυτά μέχρι το 90′, όπου ο Γιανίκ Καράσκο με μια εξαιρετική προσπάθεια έκανε το 0-3, που ήταν το… κερασάκι στην τούρτα για τους “ροχιμπλάνκος” και το τελικό σκορ της συνάντησης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ