ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Διαφορετική διοργάνωση, ίδιο αποτέλεσμα (vid)

Μετά την επικράτησης της επί της Σάντερλαντ με 2-0 για την Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ τρεις ημέρες αργότερα επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ της Λιντς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του League Cup.

Διαφορετική διοργάνωση, ίδιο αποτέλεσμα (vid)

Στο πλαίσιο των προημιτελικών του League Cup η Λίβερπουλ υποδέχτηκε στο ‘Άνφιλντ” την Λιντς. Η απόδοση των “κόκκινων” ήταν εμφανώς πεσμένη λόγω και των πολλών αλλαγών στην ενδεκάδα αλλά ένα καλό τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό για να επικρατήσει η Λίβερπουλ της Λίντς με 2-0 και να προκριθεί για 17η φορά στην ιστορία της (οι περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα) στα ημιτελικά της διοργάνωσης εκεί όπου θα αγωνιστεί με τον νικητή του ζευγαριού Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Γουέστ Χαμ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να αιφνιδιάσουν τους ‘κόκκινους” στο 3ο λεπτό με τον Μινιολέ να βγαίνει νικητής στο τετ α τετ με αντίπαλο τον Σάκο. Η Λίβερπουλ απάντησε με το πλασέ του Βαϊνάλντουμ μετά την κάθετη πάσα του Ετζάρια να αναγκάζει τον Σιλβέστρι σε εντυπωσιακή απόκτρουση.

Το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου κύλησε χωρίς καμία μεγάλη φάση με τη Λίβερπουλ να διαθέτει την κατοχή της μπάλας αλλά την Λίντς να αμύνεται οργανωμένα κλείνοντας τους κενούς χώρους στους γηπεδούχους.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο 52ο λεπτό μία λάθος πάσα στο χώρο της άμυνας έδωσε την ευκαιρία στον Ρουφ να σουτάρει με φάλτσο λίγο έξω από την περιοχή ένα σουτ το οποίο σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Μινιολέ. Οι γηπεδούχοι είχαν υποπέσει σε αρκετά λάθη όταν πιέζονταν από τους παίκτες της Λιντς κάτι το οποίο όμως δεν πλήρωναν. origi

Η Λίβερπουλ δημιούργησε τη μεγαλύτερή της ευκαιρία στο παιχνίδι λίγα λεπτά αργότερα με τον Μανέ με κάθετη πάσα να τροφοδοτεί τον Βαϊνάλντουμ, ο οποίος ισοφάρισε τα δοκάρια για τις δύο ομάδες. Οι “κόκκινοι, οι οποίοι είχαν αρχίσει να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο άνοιξαν τελικά το σκορ στο 67ο λεπτό με τον Αλεξάντερ να σεντράρει από τη δεξιά πτέρυγα και τον Οριγκί να κάνει κίνηση στο πρώτο δοκάρι για να γράψει το 1-0.

Η κυκλοφορία της μπάλας από τους παίκτης της Λίβερπουλ είχε εμφανώς βελτιωθεί με αποτέλεσμα το 2-0 να είναι θέμα χρόνου και να πραγματοποιείται στο 81΄με τους Μανέ, Οριγκί και Βαϊνάλντουμ να αλλάζουν τη μπάλα μέσα στην περιοχή προτού έρθεο ο Γούντμπερν από κοντά και διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Aξίζει να σημειωθεί ότι με το γκολ που σημείωσε ο Μπέντζαμιν Γούντμπερν έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Λίβερπουλ σε ηλικία 17 ετών και 45 ημερών ξεπερνώντας έτσι το ρεκόρ του Μάικλ Όουεν, ο οποίος είχε βρει δίχτυα για πρώτη φορά με τη φανέλα των “κόκκινων” όντας 17 ετών και 75 ημερών. Παράλληλα, άξιας αναφοράς ήταν και η θετικότατη εμφάνιση του 18χρονου ταλαντούχου δεξιού οπισθοφύλακα της Λίβερπουλ, Αλεξάντερ Άρνολντ, ο οποίος πέρα από τη μία ασίστ φανέρωσε στοιχεία μεγάλης ωριμότητας για την ηλικία του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ