Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ούτε που… ίδρωσε η Ατλέτικο!
Ισπανία

Ούτε που… ίδρωσε η Ατλέτικο!

Εύκολο βράδυ για την Ατλέτικο Μαδρίτης που επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 6-0 της Γκιχουέλο για το Κύπελλο.

01.12.2016 | 00:02

Ευκαιρία να… ξεσπάσει ήθελε η Ατλέτικο Μαδρίτης και δεν την έχασε στο πρόσωπο της Γκιχουέλο στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για το Κύπελλο Ισπανίας.

Οι “ροχιμπλάνκος” μπορεί να έπαιξαν μακριά από την έδρα τους, αλλά, αυτό δεν τους εμπόδισε να επικρατήσουν με σκορ 6-0 και να “καθαρίσουν” την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο κιόλας παιχνίδι με τη ρεβάνς στο “Βιθέντε Καλντερόν” που θα γίνει στις 20/12 να έχει πλέον χαρακτήρα τυπικό.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε ξεκίνησαν καλύτερα το ματς από τους αντιπάλους τους και δεν είχαν πρόβλημα να πάρουν το προβάδισμα στο 29′, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαούλ.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους οι Μαδριλένοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Βρσάλκο στο 45′. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ατλέτικο ήταν πιο “γκαζωμένη” και το έδειξε στο 49′ με τον Καράσκο που έκανε το 3-0 με τον ίδιο παίκτη λίγα λεπτά αργότερα (53′) να “γράφει” το 4-0.

Τη “σκυτάλη” στο σκοράρισμα πήρε στο 57΄ο Κορέα με τον Νούνιεζ να διαμορφώνει στο 85′ το τελικό αποτέλεσμα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version