Λίβερπουλ

Ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του Τζέραρντ;

Οι ανακατατάξεις στο προπονητικό επιτελείο των μικρότερων τμημάτων της Λίβερπουλ ανοίγει το πεδίο για την επιστροφή του Τζέραρντ στους "κόκκινους".

Ο Στίβεν Τζέραρντ πρόσφατα αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και σε δηλώσεις του ανέφερε την επιθυμία του να ασχοληθεί με την προπονητική. Έτσι, το ιδανικότερο σενάριο για τους φίλους της Λίβερπουλ θα ήταν ο πρώην εμβληματικός αρχηγός τους να επιστρέψει σε ένα προπονητικό πόστο της ομάδας του.

Αυτό το ενδεχόμενο, λοιπόν, δεν ανήκει πια στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας, καθώς είναι πολύ πιθανό ο προπονητής της U23 ομάδας των “κόκκινων”, Μάικλ Μπιλ, να μετακομίσει στη Βραζιλία για λογαριασμό της Σάο Πάολο, αδειάζοντας με αυτόν τον τρόπο με θέση προπονητή στη Λίβερπουλ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη εφημερίδα O Globo, ο νέος τεχνικός της Σάο Πάολο, Ροντρίγκο Σένι, επιθυμεί να φέρει στο πόστο του βοηθού προπονητή τον Μάικλ Μπιλ, με τον τελευταίο να φημολογείται ότι έχει ήδη ταξιδέψει στη χώρα του καφέ για να παρακολουθήσει τη ομάδα του Σένι σε ένα τουρνουά U20.

To δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι το ραντεβού ανάμεσα στο βραζιλιάνικο σύλλογο και τον Μάικλ Μπίλ έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα με αποτέλεσμα οι φήμες για την επιστροφή του Τζέραρντ σε ρόλο προπονητή της U23 των “κόκκινων” να οργιάζουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ