ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Πήραν ξανά μπροστά οι “κόκκινες” μηχανές (vid)

H Λίβερπουλ επέστρεψε στις παλιές καλές εμφανίσεις, καθώς επιβλήθηκε αυτή τη φορά εκτός έδρας της Μίντλεσμπρο με 3-0.

Πήραν ξανά μπροστά οι “κόκκινες” μηχανές (vid)

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής η Λίβερπουλ φιλοξενήθηκε από τη Μίντλεσμπρο στο στάδιο “Ριβερσαιντ”. H Λίβερπουλ αν και αντιμετώπισε δυσκολίες στο πρώτο ημίχρονο άλλαξε προς το καλύτερο την εικόνα της στο δεύτερο 45λεπτο βάζοντας ένταση και ποιότητα στο παιχνίδι της με αποτέλεσμα να κερδίσει δίκαια με 3-0 την “Μπόρο” σε ένα γήπεδο που είχε ξεχάσει τι θα πει νίκη από το 2002. Το σύνολο του Άιτορ Καράνκα δεν προβλημάτισε σε καμία περίπτωση τον Σιμόν Μινιολέ με τον Νεγρέδο να μένει απαρατήρητος σε αντίθεση με τη Λίβερπουλ η οποία χάρη στο εξοντωτικό της passing game από τον άξονα διέλυσε το προβληματικό κέντρο άμυνας των γηπεδούχων.

Με αυτή την νίκη η Λίβερπουλ έπιασε τη Άρσεναλ στους 34 βαθμούς και παρέμεινε στο -6 από την πρωτοπόρο Τσέλσι, η οποία επικράτησε της Σάντερλαντ με 1-0. Από την άλλη πλευρά, η Μίντλεσμπρο παρέμεινε κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς μέχρι σήμερα έχει συλλέξει 15 βαθμούς.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Λίβερπουλ στο πρώτο 20 λεπτο αναλώθηκε σε αμέτρητες παράλληλες πάσες έξω από την αντίπαλη περιοχή, καθώς οι γηπεδούχοι αμύνονταν με διπλή ζώνη άμυνας κλείνοντας τους κενούς χώρους.

Ωστόσο, οι “κόκκινοι” κατάφεραν τελικά να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη τους τελική προσπάθεια στο 30 λεπτό. Ειδικότερα, ο Κλάιν από τη δεξιά πτέρυγα σέντραρε και ο Λαλάνα πραγματοποιώντας κίνηση στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά και έγραψε το 1-0. lalan

Η “Μπόρο” επιχείρησε να αντιδράσει με τον ορεξάτο Τραορέ να γυρίζει για τον Φίσερ το σουτ του οποίου κατέληξε κόρνερ μετά την κόντρα στο σώμα του Λαλάνα.

Στο 42ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι με δύο πάσες του Κλάβαν και του Οριγκί βρέθηκαν στην αντίπαλη περιοχή αλλά ο Μανέ υπό πίεση σημάδεψε το κάθετο δοκάρι της εστίας του Βαλντέζ για να έρθει στη συνέχεια ο Οριγκί και να σουτάρει λίγο άουτ.

O Σενεγαλέζος εξτρέμ απείλησε για δεύτερη φορά στο 46΄χάρη στην ταχύτητά του μετά από μία βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας αλλά ο Βαλντέζ του αρνήθηκε το γκολ. Η Λίβερπουλ κυκλοφορούσε εξαιρετικά τη μπάλα και το εξαργύρωσε αυτό στο 60ο λεπτό. Ειδικότερα, μετά από πολλές πάσες ο Λαλάνα γύρισε για τον Οριγκί, ο οποίος με άψογο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. origi

Οι “κόκκινοι” βρίσκονταν με κλειστά μάτια και σημείωσαν και τρίτο γκολ στο 69΄με τον Οριγκί να γυρίζει για τον Λαλάνα και τον Άγγλο να πραγματοποιεί από κοντινή απόσταση του 3-0.

Στη συνέχεια της αναμέτρησης το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ δε κυνήγησε με την ίδια ένταση και ένα ακόμη γκολ αλλά δεν τον πλήρωσε σε καμία περίπτωση, καθώς κυριάρχησε στο χώρο του κέντρου κερδίζοντας τις περισσότερες μονομαχίες με αποτέλεσμα να παραμείνει μέχρι τέλους αυτό το 3-0.
eriksen

Σε ένα ακόμη παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Τότεναμ η οποία προερχόταν από την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχτηκε στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν” την Χαλ Σίτι. Τα “σπιρούνια” έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος σκόραρε δύο τέρματα στο 14΄και το 63΄επικράτησαν με 3-0 με τον Γουανιάμα στο 73ο λεπτό να διαμορφώνει το τελικό σκορ σε μια βραδιά στην οποία οι “τίγρεις” δεν απείλησαν παρά ελάχιστα την εστία του Γιορίς. Με αυτήν τη νίκη οι “πετεινοί” έφτασαν τους 30 βαθμούς και παρέμειναν στο -10 από την κορυφή. Αντίθετα, η Χαλ διατηρήθηκε στη προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 12 πόντους και επιβεβαίωσε ότι δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ