ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μονακό

Στους… επτά ουρανούς η Μονακό!

Για το Λιγκ Καπ Γαλλίας η Μονακό καθάρισε την Ρεν με 7-0 και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης στους «8».

Στους… επτά ουρανούς η Μονακό!

Ασταμάτητη είναι η Μονακό ακόμα και στο Κύπελλο Γαλλίας, στα πλαίσια του οποίου υποδέχθηκε την Ρεν και επικράτησε με το βαρύ κι ασήκωτο 7-0.

Οι Μονεγάσκοι μόλις στο 11ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Μποσκίλια να βρίσκει τον Εμπαπέ και εκείνος να τελειώνει ιδανικά για το 1-0.

Δέκα λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του, δίνοντας παράλληλα απόσταση ασφαλείας στους «πρίγκιπες».

Η Μονακό δεν σταμάτησε εκεί και στο 35′ πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Μποσκίλια να γίνεται από δημιουργός, εκτελεστής και να κάνει το 3-0.

Ο χορός όμως των γκολ δεν σταμάτησε εκεί για τους Μονεγάσκους, οι οποίοι βρήκαν τον δρόμο για τα δίχτυα ακόμα τέσσερις φορές.

Στο 62′ ο Εμπαπέ ξανάπιασε το όπλο του και έκανε το 4-0, για να έρθει στο 79′ ο Μποσκίλια και να γράψει το 5-0 μετά από μεταβίβαση του Καρίγιο.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με δύο απανωτά γκολ στο 83′ και το 84′ από τον Ζαν και τον Καβαρέ (αυτογκόλ) αντίστοιχα διαμόρφωσαν το τελικό 7-0.

Έτσι, η Μονακό προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ