ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ήταν να μην πάρει φόρα (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς να εντυπωσιάσει έκανε τη δουλειά της και πέτυχε τρίτη σερί νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ μετά την εκτός έδρας επικράτηση με 2-0 επί της Γουέστ Μπρομ.

Ήταν να μην πάρει φόρα (vid)

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενήθηκε από την Γουέστ Μπρομ στο “Χόθορνς”. Οι “κόκκινοι διάβολοι” παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα κυνικοί κόντρα σε μία μέτρια δυναμικότητας ομάδα με αποτέλεσμα να επικρατήσουν της Γουέστ Μπρομ με 2-0 χωρίς να πατήσουν το γκάζι. Με αυτόν τον τρόπο το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο έφτασε τους 30 βαθμούς και ισοβάθμησε έστω και προσωρινά με την Τότεναμ που έχει ένα αγώνα λιγότερο, καθώς αντιμετωπίζει αύριο την Μπέρνλι. Από την άλλη πλευρά, το σύνολο του Τόνι Πιούλις προβλημάτισε έντονα με την απόδοσή του και τον ανορθόδοξο τρόπο ανάπτυξής του με αποτέλεσμα να παραμείνει στην 7η θέση με 23 βαθμούς.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι με ένα πρόωρο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 6ο λεπτό με μια βαθιά μπαλιά ο Βαλέντσια τροφοδότησε τον Λίνγκαρντ, ο οποίος σέντραρε για τον Ζλάταν με τον Σουηδό με κεφαλιά να μην έχει πρόβλημα να ανοίξει το σκορ. zlatan

Οι “κουκουβάγιες” επιχειρούσαν να απειλήσουν με το συνήθη τρόπο, δηλαδή με γεμίσματα προς τη μεγάλη περιοχή αλλά τόσο η κεφαλιά του Όλσον όσο και αυτή του Ροντόν στο 12ο και το 31ο λεπτό πέρασαν δίπλα από τα δοκάρια του Ντε Χέα.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” έχασαν τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με το σουτ του Ρούνεϊ έξω από την περιοχή να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Φόστερ. Οι φιλοξενούμενοι έριξαν το ρυθμό του παιχνιδιού αλλά λίγο έλειψαν να πιάσουν την αντίπαλη άμυνα στον ύπνο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με το σουτ του Λίνγκαρντ μέσα από την περιοχή και από πλάγια θέση να περνάει απογοητευτικά άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν και δεύτερο γκολ στο 68΄με τον Ιμπρΐμοβιτς να δημιουργεί χώρο για τον εαυτό του και να επιχειρεί ένα σουτ μέσα από την περιοχή το οποίο αφού κόντραρε στα σώματα κατέληξε στα δίχτυα του Φόστερ.

Αυτό το γκολ έσβησε πλήρως το ρυθμό του παιχνιδιού, καθώς οι γηπεδούχοι αδυνατούσαν όχι μόνο να δημιουργήσουν ευκαιρίες αλλά ακόμα και να κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια τους ενώ οι “κόκκινοι διάβολοι” δεν κυνήγησαν το γκολ με τον Ζοσέ Μουρίνιο με τις αλλαγές του να επιθυμεί να κλειδώσει τη νίκη κάτι που πέτυχε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ