Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τρώει τη… σκόνη του Αρσάβιν ο Οζίλ!
Άρσεναλ

Τρώει τη… σκόνη του Αρσάβιν ο Οζίλ!

Κατώτερος του Αντρέι Αρσάβιν που έχει ως "αποτυχημένος" από την Άρσεναλ είναι ο Μεσούτ Οζίλ, όπως δείχνουν και τα στατιστικά τους.

21.12.2016 | 13:16

Είναι από τους πρωταγωνιστές της Άρσεναλ.

Και φέτος.

Δεν σταματάει να σκοράρει και να δημιουργεί ο Μεσούτ Οζίλ με τους Λονδρέζους σε όλες τις διοργανώσεις.

Γι’ αυτό το λόγο και η διοίκηση του συλλόγου θέλει πώς και πώς να τον πείσει να ανανεώσει τη μεταξύ τους συνεργασία με την τρέχουσα να εκπνέει το καλοκαίρι του 2018.

Εκτός απ’ όλα τα παραπάνω ο Οζίλ αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των Άγγλων. Ωστόσο, πριν από εκείνον αυτός που είχε τη βαριά ταμπέλα ήταν ο Αντρέι Αρσάβιν.

Ο Ρώσος μεσοεπιθετικός τον Ιανουάριο του 2009 έγινε “Λονδρέζος” με τον Αρσέν Βενγκέρ να τινάζει την μπάνκα στον αέρα για χάρη του. Παρόλα αυτά ο πρώην παίκτης της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης μπορεί να έμεινε στην αγγλική πρωτεύουσα για μερικά χρόνια, να χάρισε μερικές στιγμές μαγείας και μερικές καλές εμφανίσεις, αλλά στο τέλος έφυγε ως αποτυχημένος.

Θα περίμενε κανείς πως μία σύγκριση ανάμεσα στους δύο θα έβγαζε νικητή και μάλιστα στο… χαλαρό τον Οζίλ, όμως, η πραγματικότητα είναι διαφορετική και είναι υπέρ του Αρσάβιν, όπως δείχνει και ο παρακάτω πίνακας!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version