ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

“Έκρυψε” τη μπάλα η Νάπολι!

Η Νάπολι παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο μέρος, επικράτησε με 3-1 επί της Πεσκάρα, μένοντας έτσι στη τρίτη θέση της Serie A.

“Έκρυψε” τη μπάλα η Νάπολι!

Η Νάπολι υποδέχτηκε την Πεσκάρα με αυτοσκοπό τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, ώστε να κρατήσει την πολυπόθητη τρίτη θέση, αλλά και να μείνει κοντά στη δεύτερη Ρόμα. Από τη μεριά της, η Πεσκάρα, πήγε στο” Σαν Πάολο” για το… θαύμα, καθώς με ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα η θηλιά του υποβιβασμού θα στένευε όλο και περισσότερο.

Το ματς:

Η Νάπολι όπως και να αναμενόταν, μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 4′ έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ, όμως το σουτ του Λορένζο Ινσίγνιε κόπηκε την τελευταία στιγμή. Από εκεί κι έπειτα, οι γηπεδούχοι συνέχιζαν την ασφυκτική τους πίεση προς τα καρέ της Πεσκάρα, αλλά παρά τη συντριπτική κατοχή μπάλας υπέρ τους (71%-29%), δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια… μεγάλη φάση στην συνέχεια του πρώτου μέρους, με εξαίρεση το ακυρωθέν γκολ του Ινσίγνιε στο 33′. Έτσι η ανάπαυλα βρήκε τις δυο ομάδες με το φτωχό και άγευστο 0-0.

Οι Ναπολιτάνοι μπήκαν… εκρηκτικά στο δεύτερο μέρος κι αποφασισμένοι να μη μπουν σε… μπελάδες. Έτσι, μόλις στο 47′, μετά από σέντρα από στημένη φάση, ο Λορένζο Τονέλι με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Δεν έφτανε, όμως, αυτό για τη Νάπολι. Δυο λεπτά αργότερα, λοιπόν, σε μια φάση-διαρκείας, αρχικά ο Καγιεχόν με ένα δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια, μετά από ασίστ του Ζιελίνσκι, ο Μάρεκ Χάμσικ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπιτσάρι, για να “γράψει” το 2-0 αμέσως-αμέσως!

Η επόμενη καλή στιγμή στο ματς, ήρθε στο 69ο λεπτό, όταν ο Μπιτσάρι είπε “όχι” στον Λορένζο Ινσίγνιε, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική επέμβαση. Πέντε λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Καγιεχόν να απειλήσει την εστία της Πεσκάρα, όμως, η προσπάθεια του κατέληξε λίγο έξω.

Στο 76′ ήρθε και η σειρά του φορμαρισμένου Μέρτενς να απειλήσει, αλλά το σουτ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 85, όμως, ο Μέρτενς μετά από ασίστ του Άλαν, έκανε το 3-0. Το μόνο που κατάφερε η Πεσκάρα, ήταν να βρει το γκολ της τιμής, με πέναλτι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Χισάι, με τον Τζιανλούκα Καπράρι να ευστοχεί για να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ