ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάντσεστερ Σίτι

Tα “έψαλε” στον Μπράβο ο Κάραχερ

Ο σχολιαστής σε γνωστό αγγλικό τηλεοπτικό δίκτυο, Τζέιμι Κάραχερ, άσκησε δριμεία κριτική στον γκολκίπερ της Μάντσεστερ Σίτι, Κλαούντιο Μπράβο.

Tα “έψαλε” στον Μπράβο ο Κάραχερ

Η παρουσία του Κλαούντιο Μπράβο κάτω από τα δοκάρια της Μάντσεστερ Σίτι τη φετινή σεζόν μόνο επιτυχημένη δεν μπορεί να κριθεί με τον Χιλιανό να αντιμετωπίζει προβλήματα ακόμα και στον τομέα, ο οποίος αποτέλεσε τον κύριο λόγο έλευσης του, δηλαδή την ικανότητά του με τη μπάλα στα πόδια.

Ο Χιλιανός γκολκίπερ, μάλιστα, από τη 1η Δεκεμβρίου του 2016 έχει δεχτεί 14 τέρματα σε συνολικά 22 προσπάθειες των αντιπάλων του. Αυτό το νούμερο σε συνδυασμό με την σκληρή πρόσφατη ήττα των “πολιτών” με 4-0 από την Έβερτον ανάγκασε τον πρώην στόπερ της Λίβερπουλ και νυν σχολιαστή στο BBC, Τζέιμι Κάραχερ, να αποδοκιμάσει την απόδοση του πρώην τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα.

carragher

“Ο Μπράβο δεν έχει κάνει πολλά λάθη αλλά ένας κορυφαίος τερματοφύλκας δεν πρέπει να σώζει πολλά από αυτά; Φυσικά και πρέπει. Ο Ντε Χέα τα αποκρούει, ο Κουρτουά επίσης και το ίδιο ισχύει για τον Γιορίς και τον Τσεχ. Καμία αμφιβολία δεν υπάρχει γι΄αυτό”.

Κατά τη γνώμη μας το επιχείρημα του Κάραχερ είναι αντικατοπτριστικό της πραγματικότητας, καθώς ο Κλαούντιο Μπράβο σε καμία περίπτωση δεν έχει πιάσει τα “άπιαστα” τη φετινή σεζόν, ένα χαρακτηριστικό των τερματοφυλάκων παγκόσμιας κλάσης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ