ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Καθυστέρησε αλλά έκανε το αυτονόητο (vid)

Η Λίβερπουλ αν και δεν εντυπωσίασε σε καμία περίπτωση έκανε το καθήκον της και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλο επικρατώντας εκτός έδρας με 1-0 της Πλίμουθ.

Καθυστέρησε αλλά έκανε το αυτονόητο (vid)

Στον επαναληπτικό αγώνα του τρίτου γύρου του FA Cup (η πρώτη αναμέτρηση είχε λήξει 0-0) η Λίβερπουλ φιλοξενήθηκε στο Πλίμουθ από την ομώνυμη ομάδα. Oι “κόκκινοι” χάρη στην εμπειρία τους και μόνο κατόρθωσαν να καταβάλουν την αντίσταση της ορεξάτης Πλίμουθ επικρατώντας με 1-0 για να προκριθούν στην τέταρτη φάση του FA Cup εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τη Γουλβς.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι “κόκκινοι” έκλεισαν από νωρίς τους αντιπάλους τους στα καρέ τους αλλά συναντούσαν δυσκολίες στη διάσπαση της πολυπρόσωπης άμυνας.

Η λύση ήρθε τελικά μέσω ενός κόρνερ με τον Λούκας Λέιβα στο 20΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ στο πρώτο δοκάρι να πραγματοποιεί με καρφωτή κεφαλιά το 1-0. liverpool

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα με τον Κάρει να σουτάρει από μακρινή απόσταση αλλά τον Κάριους να είναι σε ετοιμότητα και να απομακρύνει τη μπάλα στα πλάγια.

Η Πλίμουθ επιχείρησε να διεκδικήσει με ορθολογικό τρόπο την ισοφάριση παίζοντας ποδόσφαιρο κατοχής ανά μικρά χρονικά διαστήματα στο πρώτο ημίχρονο.

Η Λίβερπουλ απειλούσε σπάνια, όπως για παράδειγμα στο 71ο λεπτό με την συνεργασία του Οριγκί και του Στάριτζ να καταλήγει σε σουτ του τελευταίου το οποίο απέκρουσε ο Μακόρμικ. liverpool

Οι γηπεδούχοι απώλεσαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους να μπουν ξανά στο παιχνίδι στο 75΄μετά από μία εκτέλεση φάουλ με τον Τζέρβις μετά από κεφαλιά-πάσα με απίαθανο δεξί βολέ να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Κάριους.

Η Πλίμουθ άρχισε να ανοίγεται στην προσπάθειά της να βρει το πολυπόθητο γκολ αλλά δεν το πλήρωσε στο 85΄όταν το σουτ του Ότζο, μετά την αντεπίθεση της Λίβερπουλ απομάκρυνε στη γραμμή ο Μπράντλεϊ.

Το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ είχε την ευκαιρία στο 87ο λεπτό να κλειδώσει την υπόθεση πρόκριση όταν ο ο Σόνγκο ανέτρεψε τον Μορένο αλλά ο Ντιβόκ Οριγκί δεν μπόρεσε από τα 11 μέτρα να νικήσει τον Μακόρμικ. Ο Βέλγος, μάλιστα, ένα λεπτό αργότερα λίγο έλλειψε να πάρει την εκδίκησή του αλλά το σουτ που επιχείρησε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή πέρασε άουτ. Με αυτόν τον τρόπο έμεινε μέχρι τέλους αυτό το σκορ το οποίο χάρισε την πρόκριση στην Λίβερπουλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ