Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άσπας: “Δεν κατάλαβα ότι με έφτυσε”
Ρεάλ Μαδρίτης

Άσπας: “Δεν κατάλαβα ότι με έφτυσε”

Ο επιθετικός της Θέλτα, Ιάγο Άσπας σχολίασε την κίνηση του Σέρχιο Ράμος στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Θέλτα.

21.01.2017 | 01:13

Η Θέλτα ανάγκασε τη Ρεάλ Μαδρίτης στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της σε όλες τις διοργανώσεις, αυτή τη φορά κερδίζοντας τη “βασίλισσα” με 2-1 στο “Σαντιάγπ Μπερναμπέου” στο πλαίσιο του πρώτου σκέλους των προημιτελικών του Κυπέλλου Ισπανίας.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Ιάγο Άσπας, ο οποίος στη συνέχεια της αναμέτρησης πρωταγωνίστησε σε πολλές μονομαχίες με τον Σέρχιο Ράμος με αποκορύφωμα την απαράδεκτη ενέργεια του Ισπανού στόπερ να φτύσει τον πρώην παίκτη της Λίβερπουλ

Παρ΄όλα αυτά, ο ποδοσφαιριστής της Θέλτα παραδέχτηκε με δηλώσεις του ότι δεν υπέπεσε εκείνη τη στιγμή το συγκεκριμένο περιστατικό στην αντίληψή του: “Δεν το συνειδητοποίησα. Το είδα μόνο όταν μου έστειλαν το βίντεο αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν το παρατήρησα εκείνη τη στιγμή. Υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν χιλιάδες φορές μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά μένουν σε αυτόν”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version