Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσεχ: «Δύσκολο να πιάσουμε την Τσέλσι»
Άρσεναλ

Τσεχ: «Δύσκολο να πιάσουμε την Τσέλσι»

Δύσκολο το εγχείρημα να φτάσει κανείς την Τσέλσι σύμφωνα με τον Τσέχο γκολκίπερ.

21.01.2017 | 18:45

Για την πορεία της Άρσεναλ στο πρωτάθλημα και φυσικά για το μεγάλο στοίχημα που δεν είναι άλλο από το κυνήγι της Τσέλσι, μίλησε ο πορτιέρο των «κανονιέρηδων», Πετρ Τσεχ.

Ο Τσέχος γκολκίπερ των Λονδρέζων παραδέχθηκε πως το όλο εγχείρημα κατάληψης της πρώτης θέσης με την Τσέλσι να βρίσκεται στο +7 είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο και απαιτεί συνεχείς νίκες και καλές εμφανίσεις.

«Ελπίζουμε να τους φτάσουμε. Όλοι όσοι κυνηγούν την Τσέλσι πρέπει να είναι σίγουρο ότι θα κερδίζουν, όμως αν η διαφορά παραμένει στους επτά βαθμούς θα είναι πολύ δύσκολο να τους «πιάσουμε». Το παιχνίδι που θα δώσουμε μαζί τους σε λίγο καιρό θα είναι κρίσιμο για εμάς.

Πάντως, η Τσέλσι έως τώρα τα πηγαίνει περίφημα, έχοντας “σπάσει” κάθε είδους ρεκόρ με τις απανωτές νίκες που σημείωσε. Ελπίζω κι εμείς να μπορέσουμε να κάνουμε ένα σερί νικηφόρων αγώνων, εκείνοι να χάσουν κάποιους βαθμούς και να μειωθεί η απόσταση» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Πετρ Τσεχ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version