ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Πε(ν)τάχτηκε στους “4” η “Μπάρτσα” (vid)

Στα πέντε γκολ σταμάτησε το κοντέρ στο "Καμπ Νου" μετά την άνετη επικράτηση της Μπαρτσελόνα με 5-2 επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ που σήμανε την πρόκριση των Καταλανών στους "4" του Κυπέλλου.

Πε(ν)τάχτηκε στους “4” η “Μπάρτσα” (vid)

Στο πλαίσιο του επαναληπτικού της προημιτελικής φάσης του Copa Del Rey η Μπαρτσελόνα υποδέχτηκε στο “Καμπ Νου” τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, την οποία είχε κερδίσει με 1-0 στο “Ανοέτα”. Οι “μπλαουγκράνα” παρουσιάστηκαν άκρως κυνικοί αποφεύγοντας να εκβιάσουν καταστάσεις με αποτέλεσμα να διαλύσουν την Σοσιεδάδ με 5-2 και να προκριθούν στα ημιτελικά του θεσμού εκεί όπου ήδη βρίσκονται η Αλαβές, η Θέλτα και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι “μπλαουγκράνα” από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης δεν είχαν πρόβλημα να παραχωρήσουν την κατοχή της μπάλας στους “κυανόλευκους” προκειμένου να εκμεταλλευτούν τα λάθη τους και να χτυπήσουν στην κόντρα αντεπίθεση. suarez

Αυτό το πλάνο λειτούργησε για τους γηπεδούχους, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 17ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Ουμτιτί έκλεψε τη μπάλα λίγο μπροστά από το χώρο του κέντρου με συνέπεια με 4 γρήγορες πάσες η μπάλα να καταλήξει στον Ντένις Σουάρεθ, ο οποίος απέναντι από τον Ρούλι πλάσαρε ψύχραιμα πραγματοποιώντας το 1-0.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ κυκλοφορούσε ικανοποιητικά τη μπάλα αλλά συναντούσε ιδιαίτερες δυσκολίες να περάσει την κάθετη πάσα, η οποία θα προβλημάτιζε την αντίπαλη άμυνα.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου οι “μπλαουγκράνα” έδωσαν και άλλα μέτρα στην Σοσιεδάδ, η οποία έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της στο 52ο λεπτό μετά από μία ωραία συνεργασία στων παικτών της με τελικό αποδέκτη τον Γουίλιαν Ζοσέ, ο οποίος δεν μπόρεσε με πλασέ να νικήσει τον Σίλεσεν.

Στην εξέλιξη της φάσης, ο Νεϊμάρ “ξεχύθηκε” στην αντεπίθεση και χάρη στην ταχύτητά του αφού μπήκε στην περιοχή ανετράπη από τον Ινίγο Μαρτίνεθ κερδίζοντας πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ευστόχησε διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Ωστόσο, οι ελπίδες των φιλοξενούμενων για κάτι καλύτερο στο παιχνίδι αναζωπυρώθηκαν στο 62΄με τον Χουάνμι μετά την κάθετη πάσα του Μαρτίνεθ να εκμεταλλεύεται την παραμονή του Σίλεσεν στην εστία του και με λόμπα να μειώνει σε 2-1.

messi

Η απάντηση της Μπαρτσελόνα ήταν άμεση με τον Μέσι στο ακριβώς επόμενο λεπτό να επιμένει και να τροφοδοτεί κάθετα τον Σουάρεζ, ο οποίος άντεξε στα τζαρτζαρίσματα και πλάσαρε ιδανικά τον Ρούλι για να πραγματοποιήσει το 3-1. Οι “κυανόλευκοι” επέμεναν ασκώντας πίεση στους Καταλανούς και βρήκαν ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα μειώνοντας σε 3-2 με την καρφωτή κεφαλιά του Γουίλιαν Ζοσέ ύστερα από τη σέντρα του Ελουστόντο.

Οι “μπλαουγκράνα”, όμως για κάθε γκολ που δέχονταν είχαν την απάντηση την οποία βρήκαν ξανά στο 80΄με τον Αρντά με προβολή μετά από γύρισμα του Βιδάλ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 4-2. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε στο 82΄ο Ντένις Σουάρεθ περνώντας τον τερματοφύλακα αφού είχε παραλάβει τη μπάλα από τον Μέσι, ο οποίος είχε “αδειάσει” δύο αντιπάλους του.


,, από ReplayFootCom

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ