Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εκρηκτική Νάπολι!
Νάπολι

Εκρηκτική Νάπολι!

Μεγαλύτερη έκρηξη και από τον... Βεζούβιο έκανε η Νάπολι στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπολόνια με τους "παρτενονοπέι" να επικρατούν με σκορ 7-1.

04.02.2017 | 23:53

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της -αν όχι την καλύτερη- έκανε για φέτος η Νάπολι!

Οι “παρτενοπέι” σε μία μαγική βραδιά -για εκείνους- επιβλήθηκαν εκτός έδρας με σκορ 7-1 της Μπολόνια στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σέριε Α.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε μεγάλα κέφια τους Μάρεκ Χάμσικ και Ντρίες Μέρτενς που έκαναν ό,τι ήθελαν την αντίπαλη άμυνα και οι δυο τους σημείωσαν τα έξι από τα επτά τέρματα της ομάδας τους!

Η αρχή έγινε από τον Σλοβάκο μέσο στο 4′ με τον Ινσίνιε να αυξάνει το σκορ σε 2-0 για τη Νάπολι δύο λεπτά αργότερα. Το παιχνίδι από νωρίς είχε στοιχεία… μονόλογου με τους “παρτενοπέι” να “γράφουν” το 3-0 με τον Μέρτενς στο 33′.

Η μοναδική στιγμή που… φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι ήταν στο 36′ όταν και μείωσαν -προσωρινά- με τον Βασίλη Τοροσίδη σε 3-1. Γκολ που έμελλε να είναι της… τιμής για τη Μπολόνια.

Η Νάπολι συνέχιζε να βγαίνει μπροστά και να μην σταματάει να σκοράρει με τον Μέρτενς στο 43′ να κάνει το 4-1. Στο δεύτερο μέρος την παράσταση έκλεψε ο “καπιτάνο” των “γαλάζιων”, Μάρεκ Χάμσικ, που σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (70′,74′) σημείωσε δύο τέρματα κάνοντας το 6-1 με τον Μέρτενς να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 90′.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version