ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κέιν φέρνει τον πιο hot στόπερ στη Μπάγερν Μονάχου
Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Όλοι οι όμιλοι και τα ματς! (pics)
Άρσεναλ: Εντολή Αρτέτα για μεταγραφή 50 εκατ. ευρώ από… Γαλλία
LIVE: Η κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ 2026 (vid)
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μονακό

«Καθάρισε» την πρωτιά η Μονακό!

Το αφεντικό του πρωταθλήματος απέδειξε πως είναι φέτος, η Μονακό, επικρατώντας με 3-0 τη Νις.

«Καθάρισε» την πρωτιά η Μονακό!

Στο ντέρμπι κορυφής της αγωνιστικής, η Μονακό υποδέχθηκε τη Νις στο «Σταντ Λουί» και επικράτησε με 3-0 αποκτώντας διαφορά ασφαλείας από τους Νικαιώτες.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες διατήρησαν τις ισορροπίες στον αγωνιστικό χώρο με τη Νις να ελέγχει στη μεγαλύτερη διάρκεια την κυκλοφορία της μπάλας χωρίς όμως να μπορεί να μετατρέψει την κυριαρχία της σε γκολ.

Οι Μονεγάσκοι ανέβασαν σταδιακά την πίεσή τους και με την επιστροφή των δύο ομάδων από τα αποδυτήρια άνοιξαν το σκορ με τον Ζερμέν να εκμεταλλεύεται την μπαλιά του Μεντί και να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Η Νις «πάγωσε» από το γκολ των γηπεδούχων, προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά χωρίς επιτυχία, κάτι που επέτρεψε στη Μονακό να φτάσει και σε δεύτερο γκολ.

Αυτό ήρθε με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα όταν ο Μεντί βρήκε τον Φαλκάο και ο τελευταίος με ωραίο τελείωμα έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Η Μονακό δεν έριξε στροφές και στο 81′ ξανά με τον Φαλκάο πέτυχε ακόμα ένα γκολ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της επί των Νικαιωτών.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τη Μονακό να πανηγυρίζει τη νίκη και ταυτόχρονα τη… μοναξιά της κορυφής, αφού πλέον βρίσκεται στο +3 από τη Νις και στο +6 από τη πρωταθλήτρια, Παρί Σεν Ζερμέν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ