Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πιο χαλαρή πρόκριση…πεθαίνεις!
Μπάγερν Μονάχου

Πιο χαλαρή πρόκριση…πεθαίνεις!

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 1-0 της Βόλφσμπουργκ και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γερμανίας,σε ένα κακό από άποψης θεάματος ματς!

07.02.2017 | 23:40

Η Μπάγερν Μονάχου φιλοξένησε την Βόλσφμπουργκ για το Κύπελλο Γερμανίας,με τους Βαυαρούς να παίρνουν την νίκη με 1-0 και παράλληλα την πρόκριση στην προημιτελική φάση  της διοργάνωσης,σε ένα ματς στον οποίο υπήρχαν ελάχιστες φάσεις,με τους «λύκους» να είναι εκτός τόπου και χρόνου!

Οι δύο προπονητές,είχαν ρίξει όλα τα δυνατά τους «χαρτιά» στo παιχνίδι και δεν προχώρησαν σε…πειράματα.Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και πίεζαν για ένα γρήγορο γκολ,με τον Ντάγκλας Κόστα να σημειώνει το 1-0 με μακρινό σουτ στο 18′ και να κάνει πιο έυκολο το έργο της ομάδας του,με τους φιλοξενούμενους να είναι εκτός παιχνιδιού.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με την ομάδα του Αντσελότι να έχει τα ηνία του αγώνα και να συνεχίζει να απειλεί κυρίως με τον Κόστα,ενώ από την άλλη οι «λύκοι» προσπάθησαν να απειλήσουν σε 2-3 στιγμές με τον Νόιερ να δηλώνει «παρών».Οι πρωταθλητές Γερμανίας προχώρησαν σε συντήρηση δυνάμεων τα τελευταία λεπτά με το 1-0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version