ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάντσεστερ Σίτι

Eξετάζει Χαρτ η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Τζο Χαρτ το προσεχές καλοκαίρι.

Eξετάζει Χαρτ η Άρσεναλ

Ο Τζο Χαρτ αγωνίζεται τη φετινή χρονιά στην Τορίνο με μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα ο Άγγλος γκολκίπερ δεν ταίριαζε στο στυλ παιχνιδιού που επιθυμούσε να παίξει η ομάδα του.

Παρόλο, όμως, που ο Άγγλος διεθνής επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο αυτό δύσκολο θα συνδυαστεί με μία επιστροφή του στους “πολίτες”. Γι΄αυτό το λόγο, η Άρσεναλ είναι έτοιμη να διεκδικήσει τις πιθανότητες της έτσι ώστε να τον κάνει δικό της το προσεχές καλοκαίρι.

Οι “πολίτες” τον κοστολογούν γύρω στα 17,5 εκατομμύρια ευρώ, μία τιμή εξαιρετική δεδομένης της ποιότητας του 29χρονου τερματοφύλακα. Συνεπώς, οι “κανονιέρηδες”, οι οποίοι επιδιώκουν να βρουν τον αντικαταστάτη του Πετρ Τσεχ, αναμένεται να “παλέψουν” το καλοκαίρι με τη Λίβερπουλ για την υπογραφή του Τζο Χαρτ.

hart

Οι “κανονιέρηδες”, διαθέτουν, πάντως και εναλλακτικό πλάνο, καθώς το επόμενο καλοκαίρι θα αποφασίσουν αν ο δανεικός τα δύο τελευταία χρόνια στη Ρόμα, Βόιτσεχ Σέζνι, θα επιστρέψει στο Λονδίνο ή όχι.

Όλα αυτά, φυσικά, θα εξαρτηθούν και από την παραμονή ή μη του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο του συλλόγου με τους ιθύνοντες της ομάδας να του προσφέρουν τη δυνατότητα να ανανεώσει το συμβόλαιό του για δύο ακόμα χρόνια αλλά τον Αλσατό να μην έχει απαντήσει ακόμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ