Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρανιέρι: “Αντιμετωπίζουμε δύο βασικά προβλήματα”
Λέστερ

Ρανιέρι: “Αντιμετωπίζουμε δύο βασικά προβλήματα”

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι παραδέχτηκε ότι η ομάδα του πρέπει να βρει τη λύση σε δύο βασικά προβλήματα προκειμένου να αρχίσει να κερδίζει ξανά.

13.02.2017 | 13:10

Η Λέστερ παραμένει η μόνη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ που δεν έχει καταγράψει ούτε μία εκτός έδρας νίκη στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ μετά και την πρόσφατη ήττα της με 2-0 από τη Σουόνσι στο “Λίμπερτι” με κατεβασμένα τα χέρια.

Το σύνολο του Κλαούντιο Ρανιέρι αν και ενισχύθηκε σημαντικά στην επίθεση σπαταλώντας πολλά εκατομμύρια για την απόκτηση των Μούσα και Σλιμανί διαθέτει την τέταρτη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, δε ξόδεψε σχεδόν ούτε μία λίρα για τη ενίσχυση της άμυνάς της με αποτέλεσμα οι περσινοί απροσπέλαστοι Μόργκαν και Χουτ να μοιάζουν εξουθενωμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Έτσι, οι περσινοί πρωταθλητές Αγγλίας κινδυνεύουν ακόμα και με υποβιβασμό καθώς βρίσκονται μόλις ένα πόντο μακριά από τη ζώνη που οδηγεί στην Τσάμπιονσιπ.

Ο τεχνικός των “αλεπούδων”, μάλιστα, με την αφοπλιστική του ειλικρίνεια που τον διακρίνει, ονόμασε στη συνέντευξη τύπου τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η ομάδα του και στα οποία πρέπει να βρει το αντίδοτο: “Έχουμε δύο προβλήματα. Δεχόμαστε γκολ και δεν σκοράρουμε. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να βρούμε μαζί τη λύση, καθώς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Η μηχανή δεν έχει χαλάσει. Όταν, όμως, δεν παίζεις στο μάξιμουμ σε αυτό το επίπεδο, είναι δύσκολο να κερδίσεις κάποια μάχη”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version