ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Μηδέν εις το πηλίκο (vid)

Ολυμπιακός και Οσμάνλισπορ φάνηκαν να είναι τσακωμένοι με το γκολ με συνέπεια οι δύο ομάδες να αναδειχθούν ισόπαλες (0-0) στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Μηδέν εις το πηλίκο (vid)

Στο πλαίσιο του πρώτου σκέλους της φάσης των “32” του Γιουρόπα Λιγκ ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε στο “Γ. Καραϊσκάκης” την Οσμαλισνπορ. Σε ένα παιχνίδι που η Οσμάλνισπορ έδωσε προτεραιότητα στη διαφύλαξη του μηδέν και ο Ολυμπιακός αδυνατούσε να δημιουργήσει ουσιαστικούς κινδύνους μπροστά από την αντίπαλη εστία οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η τούρκικη ομάδα δεν τρόμαξε τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι θα χρειαστούν τη βοήθεια του Ιντέγε στον επαναληπτικό αγώνα στην Τουρκία.

Σε ένα κακό από άποψης ποιότητας πρώτο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή της μπάλας και η τούρκικη ομάδα αυτή που περίμενε στο δικό της μισό τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι, όμως, αδυνατούσαν να αναπτυχθούν ορθολογικά με συνέπεια να αναλώνονται σε ανούσιες σέντρες χωρίς επιτυχία. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι όσες φορές έκλεβαν τη μπάλα επιχειρούσαν με άμεσες πάσες να απειλήσουν αλλά δεν ήταν εύστοχοι στην τελική πάσα. retsos

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ήρθε στο 41ο λεπτό με τον Μποτία μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη να σουτάρει από πλάγια θέση αναγκάζοντας τον Καρτσεμάρσκας να διώξει σε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα ένα λάθος των αμυντικών της Οσμαλινσπορ έδωσε την ευκαιρία στον Καρντόσο να σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή και τον αντίπαλο γκολκίπερ να του αρνείται το γκολ πέφτοντας σωστά στη γωνία του.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να δοκιμάσουν τα πόδια τους από μακριά αλλά τόσο το σουτ του Σεμπά όσο και το σουτ του Μάρτινς απέκρουσε ο Καρτσέρμασκας, που ήταν ο κορυφαίος για την Οσμάνλισπορ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε σε μπελάδες στο 74ο λεπτό όταν ο Βιάνα για χτύπημα εκτός φάσης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον ρέφερι της αναμέτρησης. Παρ΄όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι δεν άλλαξαν το πλάνο τους και αν κάποιος προσπαθούσε να σκοράρει περισσότερο αυτός ήταν ο Ολυμπιακός με τις ατομικές ενέργειες του Μανθάτη. Έτσι, έμεινε μέχρι τέλους αυτό το 0-0 που δίνει μοιρασμένες πιθανότητες πρόκρισης στην φάση των “16” για την κάθε ομάδα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ