ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Υπόθεση Όσιμεν: Αποκάλυψε τη νέα του ομάδα…και χαμός (pic)
Το τεράστιο κόλπο της Μπαρτσελόνα με τον Τερ Στέγκεν (pic)
Το νέο look του Καρέτσα θυμίζει… Εντέν Αζάρ (δείτε φωτογραφίες)
Γκουαρντιόλα: Έσπασε το μυθικό φράγμα των 2 δισεκατομμυρίων ευρώ
H Ρεάλ Μαδρίτης πρόσφερε επισήμως το «10» στον Μπαπέ
Μπαρτσελόνα: Από «κομμένος» θέλει να γίνει…η αποκάλυψη
Μπάγερ Λεβερκούζεν ήταν… και πάει
Ο Πάολο Μαλντίνι είναι φέτες στα 57 του
H Τσέλσι είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στην Αγγλία από το 2000 και έπειτα με αποδείξεις
Επιστρέφει στην Ευρώπη ο Νεϊμάρ – Προορισμός του… η Γαλλία
Έχουμε συμφωνία: Έδωσαν τα χέρια Λίβερπουλ – Αλεξάντερ Ίσακ
O Τσάμπι Αλόνσο βρήκε τον αντί – Μπέλιγχαμ που θα σπρώξει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή
Παίκτης πόκερ κέρδισε τους πάντες και αγόρασε ποδοσφαιρική ομάδα!
Έντι Χάου, 2025
Κλείνει στόματα η Μίλαν με αυτή τη μεταγραφή!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπιλμπάο

Ζωντανός ακόμα ο ΑΠΟΕΛ!

Ήττα με 3-2 αλλά με ζωντανές ακόμα τις ελπίδες πρόκρισης για τον ΑΠΟΕΛ.

Ζωντανός ακόμα ο ΑΠΟΕΛ!

Όσο μπόρεσε το πάλεψε μέσα στην Ισπανία και το «Σαν Μαμές» ο ΑΠΟΕΛ, που ηττήθηκε από την πανίσχυρη Αθλέτικ Μπιλμπάο με 3-2, αλλά διατήρησε τις ελπίδες του για πρόκριση ζωντανές.

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι και απείλησαν εις… τριπλούν μέσα στο πρώτο εικοσάλεπτο (Ουίλιαμς 5′, Γκαρσία 14′, Ιτουράσπε 18′) χωρίς όμως να καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ.

Advertisements

Κόντρα στη ροή του αγώνα ο ΑΠΟΕΛ άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό του αγώνα χάρη σε όμορφο σουτ του Εφρέμ που νίκησε τον αντίπαλο κίπερ.

Η τύχη του ΑΠΟΕΛ όμως κράτησε μόλις δύο λεπτά αφού στο 38′ ο σκόρερ των Κύπριων βρήκε ξανά δίχτυα αλλά αυτή τη φορά εις βάρος της ομάδας του κάνοντας το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος, η Μπιλμπάο σαφώς πιο αποφασισμένη, ανέβασε στροφές και αρχικά με τον Μουνιαΐν στο 62′ και με τον Ουίλιαμς δέκα λεπτά αργότερα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με 3-1.

Ο ΑΠΟΕΛ πάγωσε από την αντίδραση της Μπιλμπάο και παρά την καθολική υπεροχή των γηπεδούχων κατάφερε να μειώσει σε 3-2 με τον Γιαννιώτα στο 89′.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και έτσι ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να φύγει από την Ισπανία με ψηλά το κεφάλι, ανανεώνοντας το ραντεβού του με την ομάδα του Βαλβέρδε για το παιχνίδι της Κύπρου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ