ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Από μηχανής… Λεβαντόφσκι (vid)

Σαν από μηχανής Θεός στο τελευταίο λεπτό ήρθε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για να χαρίσει στην μέτρια Μπάγερν τον εκτός έδρας βαθμό (1-1) επί της Χέρτα Βερολίνου.

Από μηχανής… Λεβαντόφσκι (vid)

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενήθηκε στο “Ολυμπιακό Στάδιο” από τη Χέρα Βερολίνου. Οι πρωτευουσιάνοι ήταν πιο ουσιαστικοί και αμύνθηκαν σθεναρά καθόλη τη διάρκεια τη διάρκεια του παιχνιδιού κόντρα σε μία άνευρη και άοσμη Μπάγερν, η οποία όμως κατόρθωσε στη τελευταία φάση του αγώνα να πάρει το βαθμό (1-1) χάρη στην προβολή του Λεβαντόφσκι. Έτσι, για έναν ακόμη αγώνα οι “βαυαροί” γλίτωσαν την ήττα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με συνέπεια να εδραιώσουν έστω και προσωρινά τη διαφορά τους από τη δεύτερη Λειψία στους 8 βαθμούς.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με περισσότερη όρεξη στον αγωνιστικό χώρο και πήραν το προβάδισμα στο 22ο λεπτό. Ειδικότερα, μετά το αχρείαστο φάουλ του Βιντάλ, την εκτέλεση ανέλαβε ο Πλάτενχαρντ ο ποίος σέντραρε για τον Ιμπίσεβιτς με την προβολή του τελευταίου από κοντινή απόσταση να αναγκάζει τον Νόιερ να μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα του.

 

Στη συνέχειας της αναμέτρησης η “γηραιά κυρία” οπισθοχώρησε επιθυμώντας να κλείσει τους κενούς χώρους στους παίκτες της Μπάγερν Μονάχου. Αυτή η τακτική ήταν αποτελεσματική, καθώς τόσο ο Βιντάλ όσο και ο Κίμιχ δυσκολεύονται να δημιουργήσουν ευκαιρίες για τους συμπαίκτες τους.

Η Χέρτα, μάλιστα, σκόραρε και δεύτερο γκολ μετά από εκτέλεση κόρνερ αλλά ο Ιμπίσεβιτς βρισκόταν σε θέση οφσάιντ με συνέπεια να μην μετρήσει το τέρμα του.

Για τους “βαυαρούς” όσο κυλούσε το πρώτο ημίχρονο ανέβαζε την απόδοσή του ο Ντούγκλας Κόστα, ο οποίος δημιουργούσε ρήγματα από την αριστερή πτέρυγα με τις ατομικές του προσπάθειες.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι διέθεταν τη συντριπτική κατοχή της μπάλας αλλά αδυνατούσαν να την αξιοποιήσουν, καθώς οι περισσότεροι παίκτες έμοιαζαν να μην έχουν ιδέες μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 89ο λεπτό για να πραγματοποιήσει η Μπάγερν την πρώτη καλή της ευκαιρία με τον Αλάμπα με απευθείας εκτέλεση φάουλ να αναγκάζει τον  Γιαρστάιν σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Ωστόσο, οι “βαυαροί” δεν είχαν πει τη τελευταία τους λέξη και στη τελευταία φάση του αγώνα μετά από ένα κερδισμένο φάουλ του Κομάν ο Λεβαντόφσκι πήρε το ριμπάουντ μπροστά σε πολλά σώματα για να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

BY από ReplayFootCom

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ