Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Δε θα επιστρέψω ποτέ στην Μπαρτσελόνα”
Μπαρτσελόνα

“Δε θα επιστρέψω ποτέ στην Μπαρτσελόνα”

O Πεπ Γκουαρντιόλα ξεκαθάρισε ότι δεν θα αναλάβει ποτέ ξανά την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

18.02.2017 | 12:42

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει γράψει ιστορία με την Μπαρτσελόνα τόσο ως παίκτης συμπληρώνοντας 366 συμμετοχές όσο και ως προπονητής οδηγώντας τους “μπλαουγκράνα” στην κατάκτηση 14 τίτλων από το 2008 έως το 2012.

Έτσι, μετά τη βαριά πρόσφατη ήττα των Καταλανών με 4-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Τσάμπιονς οι φήμες περί αποχώρησης του Λουίς Ενρίκε από τον πάγκο του συλλόγου και της επιστροφής του Πεπ σε αυτόν έκαναν την εμφάνισή τους.

Γράφτηκε, μάλιστα, ότι ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής του Ισπανού τεχνικού, Λιονέλ Μέσι, τον πήρε τηλέφωνο προκειμένου να τον πείσει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Παρ΄όλα αυτά, ο νυν προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι διέψευσε κάθε σενάριο επιστροφής του στους Καταλανούς στο μέλλον ενώ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μεταγραφής του Αργεντίνου σούπερ σταρ στους “πολίτες”: “Όχι, ποτέ δε θα επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα ως προπονητής. Η κύκλος μου εκεί έχει ολοκληρωθεί. Όσον αφορά τον Μέσι έχω πει ξανά ότι η επιθυμία μου είναι να τελειώσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version