Ο Χένρικ Λάρσον αποτελεί μαζί με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τους κορυφαίους Σουηδούς ποδοσφαιριστές με την υπέρλαμπρη καριέρα τους να λέει του λόγου το αληθές.

Ωστόσο, για τον Λάρσον παρά το γεγονός ότι έχει κατακτήσει ακόμα και το Τσάμπιονς Λιγκ το 2006 με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνει στην καριέρα του. larsson

“Αυτό είναι το μόνο πράγμα για το οποίο μετανιώνω στην καριέρα μου. Έπρεπε να είχα μείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, διότι αυτό θα σήμαινε ότι θα κατακτούσα το μετάλλιο της Πρέμιερ Λιγκ και θα έμενα για μία ακόμη σεζόν. Είχα, όμως, ακόμα συμβόλαιο με την Χέλσινμποργκ και νομίζω ότι όταν έχεις ένα συμβόλαιο πρέπει να το τιμάς.Ο καθένας ήταν επαγγελματίας στην Γιουνάιτεντ. Μία φορά που έπρεπε να παραβρεθώ στην βάφτιση του ανιψιού μου, ο σύλλογος έδωσε εντολή σε ένα αεροπλάνο για να με πάει εκεί μετά τον αγώνα. Η Γιουνάιτεντ φροντίζει πραγματικά όλους τους παίκτες της”.

Να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι του 2006 ο Σουηδός είχε υπογράψει συμβόλαιο με το Χέλσινμποργκ αλλά το χειμώνα δόθηκε δανεικός στην Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος Σουηδίας στα τέλη Μαρτίου του 2007 ο Λάρσον επέστρεψε στην σουηδική ομάδα. Έτσι, δε πήρε το μετάλλιο του νικητή της Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ ενώ κατάφερε σε 7 συμμετοχές να σκοράρει ένα τέρμα.