ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Της λείπει το ευρωπαϊκό μέταλλο (vid)

H Τότεναμ για μία ακόμη χρονιά απέδειξε ότι δε διαθέτει την ευρωπαϊκή φανέλα, καθώς μετά την εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 επί της Γάνδης αποκλείστηκε από τη φάση των "32" του Γιουρόπα Λιγκ.

Της λείπει το ευρωπαϊκό μέταλλο (vid)

Στον επαναληπτικό του 1-0 του Βελγίου η Τότεναμ υποδέχτηκε στο “Γουέμπλεϊ” την Γάνδη. Οι “πετεινοί έμειναν από νωρίς με 10 παίκτες με συνέπεια να μην αντέξουν για 90 λεπτά και να αναδειχθούν ισόπαλοι 2-2, ένα σκορ που ήταν αρκετό για να περάσει η Γάνδη στη φάση των “16” του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Τότεναμ μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και το πιστοποίησε αυτό μόλις στο 10ο λεπτό. Ειδικότερα, μετά τη βαθιά μπαλιά του Ντάιερ ο Έρικσεν κοντρόλαρε τη μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ένα κόρνερ στο 20 λέπτό από το οποίο ισοφάρισαν σε 1-1 με την άμυνα των “πετεινών” να πελαγοδρομεί και τον Χάρι Κέιν να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Τα “σπιρούνια” έπαιζαν συνεχώς από τη δεξιά πτέρυγα με τον Γουόκερ να εκμεταλλεύεται την ταχύτητά του αλλά να μην μπορεί να νικήσει στον Κάλινιτς με δυνατό σουτ στο 34ο λεπτό. ali

Το έργο των γηπεδούχων για την πρόκριση έγινε ακόμα πιο δύσκολο μετά την ανόητη αποβολή του Ντέλε Άλι. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός λειτούργησε απερίσκεπτα και με ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα δέχτηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Παρ΄όλα αυτά, οι γηπεδούχοι έδειχναν να έχουν τα κουράγια και σαφώς την ποιότητα για να τρέξουν την αντίπαλό τους. Αρχικά, στο 57, ο Χάρι Κέιν μετά την κάθετη πάσα του Έρικσεν δεν μπόρεσε με πλασέ από πλάγια θέση να βρει στόχο.

Το γκολ για την Τότεναμ ήρθε τελικά στο 72ο λεπτό με το Γουόκερ να συνεργάζεται με τον Έρικσεν και τον Δανό να στρώνει τη μπάλα στον Γουανιάμα, ο οποίος με ένα ιδανικό φαλτσαριστό σουτ έγραψε το 2-1. wanyama

Όσο κυλούσε ο χρόνο η Τότεναμ έπαιρνε όλο και περισσότερα ρίσκα με αποτέλεσμα να είναι ευάλωτη στις αντεπιθέσεις. Αυτό δεν τις κόστισε στο 72ο λεπτό όταν η καρφωτή κεφαλιά του Μόουζες Σιμόν μετά τη σέντρα του Σάιερ σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Ωστόσο, αυτή η ευκαιρία αποτέλεσε την προειδοποίηση για το τι θα ακολουθούσε. Έτσι, στο 82ο λεπτό ο Ντάιερ απέτυχε αρχικά να βγάλει οφσάιντ τους παίκτες της Γάνδης και στη συνέχεια όντας ανήμπορος να διώξει σωστά ήρθε ο Περβέ και με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Τα “σπιρούνια” το μόνο που κατάφεραν μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ήταν να χάσουν μεγάλη ευκαιρία με τον Σόν μετά το κλέψιμο του Κέιν να σουτάρει απογοητευτικά άουτ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ