Λέστερ

Το συγκινητικό «αντίο» του Βάρντι στον Ρανιέρι

Έτσι αποχαιρέτησε τον Κλαούντιο Ρανιέρι ο Τζέιμι Βάρντι.

Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα θέλησε να αποχαιρετήσει τον πρώην προπονητή του, Κλαούντιο Ρανιέρι, ο στράικερ της Λέστερ, Τζέιμι Βάρντι.

Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός, για τον οποίο ακούστηκε ότι ήταν ένας από τους παίκτες που συμφώνησαν στην απομάκρυνση του Ρανιέρι, τοποθετήθηκε πάνω στην απόλυση του Ιταλού τεχνικού, τον οποίο ευχαρίστησε για τα όσα του προσέφερε και του έμαθε.

«Πρέπει να έχω γράψει και να έχω διαγράψει αυτά που ήθελα να πω ένα πραγματικά τεράστιο αριθμό φορών. Αλλά χρωστούσα στον Κλαούντιο να βρω τα σωστά και κατάλληλα λόγια. Ο Κλαούντιο έχει και πάντα θα έχει τον απόλυτο σεβασμό μου. Αυτά που καταφέραμε μαζί και ως ομάδα ήταν απίστευτα! Πίστεψε σε μένα όταν πολλοί δεν πίστεψαν και μόνο για αυτό θα τον ευγνωμονώ για πάντα.

Υπήρξαν διάφορες δολοπλοκίες που με ενέπλεκαν στην απόλυσή του, πράγμα που φυσικά είναι αναληθές, αβάσιμο και με πληγώνει πολύ. Το μόνο πράγμα για το οποίο είμαστε ένοχοι ως ομάδα είναι που δεν σταθήκαμε στο ύψος μας, κάτι που αναγνωρίσαμε όλοι στα αποδυτήρια και δημόσια και θα κάνουμε τα πάντα για να το διορθώσουμε. Εύχομαι στον Κλαούντιο πραγματικά ό,τι καλύτερο σε οτιδήποτε του επιφυλάσσει το μέλλον. Σε ευχαριστούμε Κλαούντιο για τα πάντα» ήταν τα λόγια του Τζέιμι Βάρντι για τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ