ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Κάραχερ: “Λέστερ και Λίβερπουλ πρέπει να ντρέπονται” (vid)

Ο Τζέιμι Κάραχερ μίλησε με σκληρά λόγια για τους παίκτες της Λίβερπουλ και της Λέστερ λίγες ώρες μετά τη λήξη της αναμέτρησής τους.

Κάραχερ: “Λέστερ και Λίβερπουλ πρέπει να ντρέπονται” (vid)

Στην μετά-Ρανιέρι εποχή η Λέστερ υποδέχτηκε στο “Κινγκ Πάουερ” την Λίβερπουλ και αγωνιζόμενη σαν πραγματική πρωταθλήτρια Αγγλίας επιβλήθηκε των “κόκκινων” με 3-1 αποδεικνύοντας ότι η θέλεση είναι το παν για τους παίκτες.

Στον αντίποδα, οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ έδειξαν ότι η νίκη και η καλή εμφάνιση απέναντι στην Τότεναμ ήταν μία ευχάριστη παρένθεση στην γενική αρνητική εικόνα που εκπέμπει η Λίβερπουλ μέσα στο 2017 με κίνδυνο να βρεθεί ακόμα και εκτός πεντάδας με τη λήξη της Πρέμιερ Λιγκ.

Με τον τρόπο, λοιπόν, που διαμορφώθηκε το χθεσινό αποτέλεσμα (27/2) στο “Κινγκ Πάουερ, προκλήθηκε τεράστιος εκνευρισμός στον παλαίμαχο άσο της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραχερ, ο οποίος κατηγόρησε και τους παίκτες και των δύο ομάδων. vardy

“Η Λέστερ ήταν υπέροχη σήμερα. Νίκησαν, όμως, τον αγώνα λόγω της ενέργειας και ασκώντας πίεση στους παίκτες με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον να τους αντιμετωπίσεις. Αυτό δεν έχει να κάνει με τακτικές και σπουδαίους παίκτες. Αυτό σχετίζεται με κάτι που έχεις μέσα σου. Είναι σωστό που τους γίνονται ερωτήσεις διότι δεν είδαμε 11 φανταστικούς ποδοσφαιριστές αλλά μία ομάδα πλήρως αφοσιωμένη στον στόχο της. Βλέπω ποδόσφαιρο πάρα πολλά χρόνια και δε νομίζω ότι έχω δει ξανά ένα παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες και των δύο ομάδων πρέπει μετά τη λήξη της αναμέτρησης να αποχωρήσουν από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι λόγω της ντροπής. Η Λίβερπουλ για την κακή εικόνα που παρουσίασε στο γήπεδο και η Λέστερ για το πόσο καλή ήταν αμέσως μετά την κάκιστη εικόνα που παρουσίαζαν όταν ήταν ο Ρανιέρι στον πάγκο, σε θέματα δουλειάς και αφοσίωσης”.

Ο Κάραχερ, μάλιστα, στάθηκε στο παράδειγμα του αναγεννημένου Τζέιμι Βάρντι στη χθεσινή αναμέτρηση, ο οποίος μετά τη λήξη της αναμέτρησης ξάπλωσε στον αγωνιστικό χώρο εξαντλημένος από την κούραση: “Αντικρίσαμε τον Τζέιμι Βάρντι να πέφτει στο γήπεδο όχι τόσο λόγω της κούρασης αλλά λόγω της ανακούφισης της νίκης διότι τους είχαν ασκήσει έντονη κριτική. Ήμουν μέρος αυτής της κριτικής και αυτό δεν αλλάζει για μένα. Κατά κάποιο τρόπο ενισχύει την πεποίθηση ότι δεν έκαναν ότι χρειαζόταν για τον Κλαούντιο Ρανιέρι”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ