ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Τελικά, είναι πολύ βαριά αυτή η φανέλα (vid)

Σε ένα τρελό παιχνίδι η Ρεάλ Μαδρίτης κάτω από αντίξοες συνθήκες κατόρθωσε να πάρει ένα χρυσό βαθμό μετά το τελικό 3-3 με αντίπαλο της Λας Πάλμας στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Τελικά, είναι πολύ βαριά αυτή η φανέλα (vid)

Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχτηκε στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” την Λας Πάλμας. Οι “μερένχες” για ένα ακόμη παιχνίδι έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα, καθώς παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου να χάνουν με 3-1 και να αγωνίζονται με 10 παίκτες μετά από ανόητη αποβολή του Μπέιλ, κατόρθωσαν στο τέλος να κατακτήσουν το βαθμό μετά το τελικό 3-3. Σημαντικές ευθύνες για τη διαμόρφωση του σκορ φέρει και ο διαιτητής της αναμέτρησης, ο οποίος καταλόγισε λανθασμένα πέναλτι υπέρ της Λας Πάλμας ενώ δεν μέτρησε κανονικό γκολ των Μαδριλένων.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Ο ρυθμός της αναμέτρησης ήταν φρενήρης από το πρώτο λεπτό σε ένα χορταστικό από φάσεις παιχνίδι. Η “βασίλισσα” μπήκε από νωρίς μπροστά στο σκορ, καθώς μόλις στο 7ο λεπτό μετά την κάθετη πάσα του Κόβασιτς, ο Ίσκο βρέθηκε απέναντι από τον Χάβι Βάρας και με ιδανικό τελείωμα άνοιξε το σκορ.

Η απάντηση των “αμαρίγιος” ήρθε δύο λεπτά αργότερα. Ειδικότερα, ο Τάνα με εξαιρετικό τρόπο υποδέχτηκε τη μπάλα με πλάτη το τέρμα και αφού ρόλαρε πάνω στο σώμα του Σέρτζιο Ράμος με άψογο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Η απουσία του Κασεμίρο από την ενδεκάδα της Ρεάλ ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν συνεχώς με αριθμητικό πλεονέκτημα στην κόντρα επίθεση. Ωστόσο η καλή τελική ενέργεια έλειπε από τους παίκτες της Λάς Πάλμας. Έτσι, στο 30ο λεπτό, ο Χεσέ Ροντρίγκεζ ξεπέρασε τον Καρβαχάλ από την αριστερή πτέρυγα και γύρισε στον αφύλαχτο Μπόατενγκ αλλά ο Γκανέζος από πλεονεκτική θέση σούταρε απογοητευτικά άουτ.

Οι “μερένχες” επιχειρούσαν με κάθετο ποδόσφαιρο να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα, η οποία έβγαινε πολύ ψηλά παίζοντας το οφσάιντ με αποτέλεσμα οι περισσότεροι παίκτες των γηπεδούχων να είναι συνεχώς εκτεθειμένοι όταν έπαιρναν τη μπάλα στα πόδια τους. bale

Το δεύτερο 45λεπτο στιγματίστηκε από την πρόωρη ανόητη αποβολή του Γκάρεθ Μπέιλ στο 47ο λεπτό. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να βρίσκουν τεράστια κενά στην άμυνα των Μαδριλένων τα οποία αξιοποίησαν σε ένα βαθμό.

Έτσι, μέσω μίας αντεπίθεσης η Λας Πάλμας τιμώρησε τους “μερένχες”, καθώς στο 56ο λεπτό δόθηκε λανθασμένα πέναλτι στον Ράμος για χέρι και ο Βιερά με εύστοχη εκτέλεση έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η “βασίλισσα” είχε ανέβει πολύ ψηλά για να σκοράρει με συνέπεια στο 60 λεπτό με τον Μαρσέλο να είναι ο μοναδικός αμυνόμενος στο ύψος της μεσαίας γραμμής μετά από μία βαθιά μπαλιά, ο Μπόατενγκ να τον νικάει στο σπριντ και αφού πέρασε και τον Κέιλορ Νάβας να γράφει το 3-1 για τους φιλοξενούμενους. ronaldo

Παρ΄όλα αυτά, για μία ακόμη αναμέτρηση η Ρεάλ αντέδρασε αν και προηγήθηκε το κακώς ακυρωθέν γκολ του Μοράτα για οφσάιντ στο 70ο λεπτό. Ωστόσο, ο μέτριος μέχρι εκείνο το σημείο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέλαβε δράση και αφού κέρδισε πέναλτι στο 86ο λεπτό το εκτέλεσε εύστοχα για να μειώσει σε 3-2.

Το τελικό 3-3 επιτεύχθηκε από τον Πορτογάλο στο 89ο λεπτό με τον Χάμες να σεντράρει και τον Κριστιάνο με δυνατή κεφαλιά να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Με αυτόν τον τρόπο, η Μπαρτσελόνα βρέθηκε στο +1 από τη δεύτερη Ρεάλ αν και οι Καταλανοί διαθέτουν ένα αγώνα περισσότερο.


RM από mohtv

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ