Τέλος καλό όλα καλά για τον Φερνάντο Τόρες, ο οποίος στη χθεσινή (2/3) αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια τραυματίστηκε στο κεφάλι και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο για να πάρει τελικά εξιτήριο σήμερα αποφεύγοντας κάθε κίνδυνο.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του “Ελ Νίνιο” στο νοσοκομείο τον επισκέφθηκε ο Άλεξ Μπεργαντίνιος, ο μέσος της Ντέπο που ακούσια συντέλεσε στον τραυματισμό του Ισπανού κατά τη διεκδίκηση της κεφαλιάς.
Álex Bergantiños ha visitado a Fernando Torres en el hospital. El de la Sagrada Familia está hundido. pic.twitter.com/lfcrKawNrS
— Fer Romero de Paz (@FerRomeroDP) 2 Μαρτίου 2017
Ο Μπεργαντίνιος, μάλιστα, μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο αποκάλυψε τη στιχομυθία που είχε με τον πρώην στράικερ της Λίβερπουλ: “Μου είπε να ηρεμήσω και ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Μου είπε ότι κάτι παρόμοιο του είχε συμβεί πριν αρκετά χρόνια. Ήταν ήρεμος και χαμογελούσε. Θυμήθηκε ένα παρόμοιο περιστατικό και άλλα πράγματα αλλά δε θυμάται τίποτα από τη σύγκρουση που είχαμε μέσα στον αγώνα”.
Prayers go out to @Torres and his family tonight. Aweful injury. Get well soon pic.twitter.com/NsgUexHugw
— Kaelan York (@kaelan_york) 2 Μαρτίου 2017
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
