ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

O Κρος ονόμασε τον ερχόμενο κορυφαίας κλάσης μέσο

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρος, διευκρίνισε ποιος ποδοσφαιριστής θεωρεί ότι στο μέλλον θα γίνει κορυφαίας κλάσης μέσος.

O Κρος ονόμασε τον ερχόμενο κορυφαίας κλάσης μέσο

O Τόνι Κρος αυτή τη στιγμή αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στη θέση του στον κόσμο, καθώς φέρει εις πέρας το ίδιο αποτελεσματικά τόσο τα αμυντικά όσο και τα δημιουργικά του καθήκοντα.

Ωστόσο, όπως έχει δηλώσει ο 27χρονος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης θεωρεί πολύ πιθανό να κρεμάσει τα παπούτσια του πρόωρα, δηλαδή σε ηλικία 32 ετών όταν και το συμβόλαιό του με τη “βασίλισσα” θα λήξει.

 

Παρ΄όλα αυτά, ο ίδιος μέσω του twitter έχρισε τον αντάξιο αντικαταστάτη στην εθνική Γερμανίας με ένα σύντομο σχόλιό του: “Ο Τζούλιαν Βάιγκλ θα γίνει κορυφαίας κλάσης ποδοσφαιριστής”.

Πράγματι, ο 21χρονος μέσος, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, θεωρείται ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στο γερμανικό ποδόσφαιρο, έχοντας ήδη συμπληρώσει τη φετινή σεζόν 31 συμμετοχές. Ο άσος των Βεστφαλών, μάλιστα, ταξίδεψε στην αποστολή των “πάντσερ” στο περσινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα χωρίς να πάρει λεπτά συμμετοχής. Ωστόσο, μέχρι σήμερα έχει συμπληρώσει 4 συμμετοχές με την εθνική Γερμανίας και οι συμπατριώτες του ευελπιστούν στο άμεσο μέλλον να οδηγήσει την “νασιονάλμανσαφτ” σε περισσότερες επιτυχίες. weigl

Ο συμπαίκτης του στην Ντόρτμουντ και πρώην στόπερ της Μπαρτσελόνα, Μαρκ Μπαρτρά, τον συνέκρινε, μάλιστα, με τον Σέρχιο Μπουσκέτς: “Γνώριζα ήδη λίγα πράγματα για τον Βάιγκλ πριν γίνω παίκτης της Ντόρτμουντ. Διαθέτει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Μπουσκέτς. Οργανώνει το παιχνίδι από τη μεσαία γραμμή και μας βοηθάει πολύ όταν χάνουμε τη μπάλα ενώ μοιάζει να διαθέτει συνεχώς τον έλεγχο. Πραγματικά μου θυμίζει πολύ τον Μπουσκέτς παρόλο που υπάρχει φυσικά κάποια απόσταση που τους χωρίζει ακόμα. Ο Μπουσκέτς είναι ο καλύτερος στη θέση του. Ο Τζούλιαν, όμως, του μοιάζει πολύ. Είναι πολύ σημαντικός για εμένα”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ