ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λέστερ

“Άξιζε η απόλυση του Ρανιέρι”

O αντιπρόεδρος της Λέστερ υπερασπίστηκε την απόφαση του συλλόγου να απολύσει τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

“Άξιζε η απόλυση του Ρανιέρι”

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι μετά την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος με τη Λέστερ δεν κατάφερε τη φετινή σεζόν να εμπνεύσει ξανά τους παίκτες του με αποτέλεσμα να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, καθώς το φάσμα του υποβιβασμού ήταν ορατό για τις “αλεπούδες”.

Έκτοτε ανέλαβε ως υπηρεσιακός προπονητής ο Σέξπηρ, ο οποίος μετά από δύο συνεχόμενες νίκες επί της Λίβερπουλ και τη Χαλ κέρδισε μία θέση στο πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

ranieri

Έτσι, ο αντιπρόεδρος της Λέστερ,  Aiyawatt Srivaddhanaprabha, σε πρόσφατες δηλώσεις του υπερασπίστηκε την επιλογή του συλλόγου να απομακρύνει από τον πάγκο της ομάδας τον Ιταλό τεχνικό.

“Πόνεσε. Δε το θέλαμε αυτό. Αντιμετωπίζουμε το σύλλογο, όμως, ως πρώτη προτεραιότητα. Η ομάδα υπάρχει εδώ και 133 χρόνια και γι΄αυτό προσπαθούμε το καλύτερο για να διατηρήσουμε την ύπαρξή του. Δε νομίζω ότι αυτή η κίνηση θα ρουφήξει το σύλλογο προς τα κάτω. O Κλαούντιο καταλαβαίνει. Είναι επίσης στεναχωρημένος αλλά είπε ότι κατανοεί ότι το ποδόσφαιρο σχετίζεται πάντα με τα αποτελέσματα. Αποφασίσαμε να βελτιώσουμε το σύλλογο. Εάν τον είχαμε κρατήσει και υποβιβαζόμασταν θα ήταν άχρηστο να σκεφτόμασταν στο τέλος ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι διαφορετικό. Αποφασίσαμε και πήραμε έξι πόντους. Νομίζω ότι αυτό αξίζει”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ