ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ευχάριστα Μα-ντά-τα (vid)

Χάρη σε ένα τέρμα του Χουάν Μάτα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκρίθηκε στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ μετά την εντός έδρας νίκη της με 1-0 επί της Ροστόφ.

Ευχάριστα Μα-ντά-τα (vid)

Στη ρεβάνς του 1-1 της Ρωσίας για τη φάση των “16” του Γιουρόπα Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχτηκε στο “Ολντ Τράφορντ” την Ροστόφ. Οι “κόκκινοι διάβολοι” αν και δε πάτησαν το πόδι στο γκάζι πήραν το ζητούμενο επικρατώντας με 1-0 με συνέπεια να προκριθούν στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι φιλοξενούμενοι επέλεξαν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης να οχυρωθούν στην άμυνά τους σε σχηματισμό 3-5-2 με τους δύο επιθετικούς να αμύνονται πίσω από το κέντρο. Η Γιουνάιτεντ απείλησε άμεσα από εκτέλεση κόρνερ με τον Μεντβέντεφ αρχικά να αποκρούει την κεφαλιά του Ρόχο και τον Ζλάταν στη συνέχεια να μην μπορεί να βρει δίχτυα από πολύ πλάγια θέση.

Όλο το παιχνίδι των “κόκκινων διαβόλων” περνούσε από τα πόδια του Πολ Πογκμπά, ο οποίος επιχειρούσε συχνά να τροφοδοτήσει με διαγώνιες σέντρες τον Βαλέντσια. Από την άλλη πλευρά η Ροστόφ όταν έπαιρνε τη μπάλα στα πόδια της την διατηρούσε για ελάχιστα δευτερόλεπτα, καθώς δεν υπήρχαν πολλά στηρίγματα για να ξεκινήσει κάποια επίθεση. ibrahomovic

Ωστόσο, για ένα ακόμη παιχνίδι οι “κόκκινοι διάβολοι” σπαταλούσαν τεράστιες ευκαιρίες με τον Μχιταριάν στο 30ο λεπτό να βγαίνει απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ μετά την κάθετη πάσα του Μάτα αλλά να πλασάρει λίγο άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δημιούργησε χώρο για τον εαυτό του μέσα στην περιοχή αλλά ο “κεραυνός” που δοκίμασε σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της Ροστόφ.

Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Πογκμπά άγγιξε το γκολ αλλά το αριστερό πλασέ που επιχείρησε λίγο έξω από την περιοχή απομάκρυνε ο Μεντβέντεφ.

Το δεύτερο ημίχρονο δε ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Μάντσεστερ, η οποία αντίκρισε τον Πογκμπά να αποχωρεί τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο και τη θέση του να παίρνει ο Φελαϊνί. Ως εκ τούτου, οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλο μέρος της δημιουργικότητας τους ενώ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο απόρροια και της ανάγκης ενός γκολ.

Έτσι, η Ροστόφ έκανε αισθητή την παρουσία της για πρώτη φορά στα αντίπαλα καρέ με τον Ασμούν να επιχειρεί το αριστερό φαλτσαριστό σουτ και τον Ρομέρο να εξουδετερώνει με εντυπωσιακή απόκρουση τον κίνδυνο. united]

Αυτή η επιθετική προσέγγιση, όμως, της ρώσικης ομάδας αποτελούσε ένα ρίσκο το οποίο πλήρωσε στο 70ο λεπτό. Ειδικότερα, μετά από ένα λάθος στη μεσαία γραμμή η Γιουνάιτεντ εκδήλωσε γρήγορα την αντεπίθεση και χάρη στο κοντινό πλασέ του Μάτα μετά το γύρισμα του Μχιταριάν άνοιξε το σκορ.

Η Ροστόφ επιχείρησε να απαντήσει στο 79ο λεπτό με την κεφαλιά του Μπουκάροφ να αποκρούει με ενστικτώδη επέμβαση ο Ρομέρο διατηρώντας έτσι μέχρι τέλους αυτό το σκορ πρόκρισης για το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ