ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Δε ξέρει να χάνει (vid)

Παρά το γεγονός ότι σε καμία περίπτωση δεν εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, η Τσέλσι επικράτησε εκτός έδρας της Στόουκ Σίτι με 2-1.

Δε ξέρει να χάνει (vid)

Στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής η Τσέλσι φιλοξενήθηκε από την Στόουκ Σίτι στο στάδιο “Bet365”. Οι “μπλε” αν και πραγματοποίησαν μία μέτρια εμφάνιση ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια επικρατώντας των “αγγειοπλαστών” με 2-1. Έτσι, αύξησαν τη διαφορά τους από τις δεύτερες Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ στους 13 βαθμούς.

TO ΜΑΤΣ:

Η Στόουκ Σίτι επιχείρησε να πιέσει ψηλά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης προκειμένου να δημιουργήσουν προβλήματα στην ανάπτυξη της Τσέλσι. Ωστόσο, αιφνιδιάστηκαν στο 13ο λεπτό όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τον Γουίλιαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ στην κλειστή γωνία του Γκραντ να γράφει το 1-0 για λογαριασμό της Τσέλσι. costa

Οι αμυντικοί των “αγγειοπλάστων” προσπαθούσαν να εκνευρίσουν τον Ντιέγκο Κόστα με τον Μάρτινς Ίντι να έχει αναλάβει το προσωπικό του μαρκάρισμα και να χρησιμοποιεί κάθε μέσο με αποτέλεσμα να κερδίσει την κίτρινη κάρτα του Ισπανού στο 17ο λεπτό.

Οι “μπλε” έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ μετά την κάθετη πάσα του Μόουζες και το τελείωμα του Αλόνσο μέσα από την περιοχή αλλά ο Γκραντ δήλωσε παρών.

Οι γηπεδούχοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην αντίπαλη εστία στο 34ο λεπτό με τον Μάρτινς Ίντι να σκοράρει με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ αλλά το γκολ του να ακυρώνεται μετά τη λανθασμένη υπόδειξη φάουλ εις βάρος του Μπεραχίνο για σπρώξιμο πάνω στον Αθπιλικουέτα.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης ισοφάρισε τα λάθη του στο 37ο λεπτό για ανάλογο ανύπαρκτο σπρώξιμο του Κέιχιλ πάνω στον Γουόλτερς μέσα στην περιοχή. Έτσι, την εκτέλεσε ανέλαβε ο ίδιος παίκτης και με εύστοχο χτύπημα ισοφάρισε σε 1-1. stoke city

Στο δεύτερο 45λεπτο η Στόουκ αμυνόταν αποτελεσματικά με συνέπεια οι “μπλε” να μην έχουν αρκετές ιδέες προκειμένου να βρουν το αντίδοτο. Γι΄αυτό το λόγο απειλούσαν κυρίως από στατικές φάσεις με τον Αλόνσο στο 66ο λεπτό να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Γκραντ.

Στην πρώτη οργανωμένη επίθεση της Τσέλσι στην επανάληψη ο Πέδρο έφτασε κοντά στο γκολ αλλά μετά την υπέροχη συνεργασία των παικτών των φιλοξενούμενων ο Γκραντ απέκρουσε με υπέροχο τρόπο το δυνατό σουτ του Ισπανού επιθετικού.

Η λύση ήρθε τελικά για το σύνολο του Αντόνιο Κόντε από μία στημένη φάση. Ειδικότερα, μετά από μία εκτέλεση κόρνερ ο Κέιχιλ εκμεταλλεύτηκε της κακής απομάκρυνσης του Πίτερς και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα η Στόουκ Σίτι δεν απείλησε ιδιαίτερα ενώ η Τσέλσι έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες στην αντεπίθεση με το σουτ του Κόστα και του Λόφτους Τσικ να σταματάνε στο δοκάρι και στον Γκραντ αντίστοιχα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ