ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Wenger out (vid)

Η Άρσεναλ ηττήθηκε για τέταρτη φορά στις τελευταίες της 5 αναμετρήσεις, αυτή τη φορά εκτός έδρας με 3-1 από τη Γουέστ Μπρομ στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Wenger out (vid)

Στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής η Άρσεναλ φιλοξενήθηκε στο “Χόθορνς” από την Γουέστ Μπρομ. Oι “κανονιέρηδες” παρουσίασαν τεράστια αμυντικά προβλήματα με αποτέλεσμα η Γουέστ Μπρομ να τα εκμεταλλευτεί και να επικρατήσει με 3-1 προκαλώντας εκ νέου την οργή των φίλων της Άρσεναλ προς το πρόσωπο του Αρσέν Βενγκέρ. Έτσι η Άρσεναλ κινδυνεύει ακόμα και να πέσει στην 6η θέση τη βαθμολογίας μετά το πέρας της αγωνιστικής, σε περίπτωση που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικρατήσει της Μίντλεσμπρο.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Γουέστ Μπρομ μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με τον Μακλίν από πλάγια θέση στο 11ο λεπτό να αναγκάζει τον Τσεχ να απομακρύνει τη μπάλα σε κόρνερ. Από την εκτέλεση της στημένης μπάλα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ντόουσον να πηδάει ψηλότερα από τον Κοσιελνί και να γράφει το 1-0.

Η αντίδραση της Άρσεναλ ήταν άμεση με τον Τζάκα με διαγώνια σέντρα να τροφοδοτεί τον αφύλαχτο Σάντσεζ στο δεύτερο δοκάρι και τον Χιλιανό με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 15ο λεπτό. sanchez

Οι “κανονιέρηδες” διέθεταν τη συντριπτική κατοχή της μπάλας και επιχειρούσαν ανεπιτυχώς με κάθετες πάσες του Τζάκα, του Τσάμπερλειν και του Σάντσεζ να διασπάσουν την πολυπρόσωπη αντίπαλη άμυνα. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 32 με τον Ράμσει να παραλαμβάνει την κάθετη πάσα του Σάντσεζ αλλά να αντικρίζει τον Φόστερ να αποκρούει το συρτό του σουτ.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι έβρισκαν αρκετούς χώρους στην αντεπίθεση αλλά το σουτ του Ροντόν υπό πίεση λίγα λεπτά αργότερα πέρασε λίγο άουτ. Η Γουέστ Μπρομ έκανε ξανά αισθητή την παρουσία της στο 36ο λεπτό με τον Φλέτσερ να σουτάρει πάνω στον Τσεχ μετά την κάθετη πάσα του Λίβερμορ. Ο Τσέχος γκολκίπερ, μάλιστα, υπέστη τράβηγμα στο τέλος τους πρώτου ημιχρόνου με συνέπεια να πάρει τη θέση του ο Οσπίνα.

Στο δεύτερο 45λεπτο δεν άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού με την Άρσεναλ να διαθέτει τα ηνία του αγώνα και την Γουέστ Μπρομ να επιχειρεί να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση. Έτσι, στο 56ο λεπτο οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο σκορ με τον Ρόμπσον Κανού μετά από μία φάση διαρκείας με προβολή να πραγματοποιεί το 2-1. robson kanu

Η Άρσεναλ πάσχισε να διασπάσει την αντίπαλη οργανωμένη ομάδα αλλά η διστακτικότητα των ποδοσφαιριστών της να πάνε σε καταστάσεις έναν εναντίον ενός σε συνδυασμό με την αντικατάσταση του Σάντσεζ από τον Ιγουόμπι διευκόλυνε το έργο της Γουέστ Μπρομ. Οι “κανονιέρηδες” απείλησαν στο 65ο λεπτό με στατική φάση με τον Γουέλμπεκ μετά την εκτέλεση κόρνερ του Τζάκα να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Φόστερ.

Ένα λεπτό αργότερα οι “τσίχλες” εκδήλωσαν αντεπίθεση και έχασαν απίθανη διπλή ευκαιρία να διευρύνουν το προβάδισμά τους με τις προσπάθειες των Ρόμπσον Κανού και Τσαντλι να σταματούν οι Οσπίνα και Μουστάφι αντίστοιχα.

Το 3-1 πραγματοποιήθηκε τελικά στο 75ο λεπτό μετά από μία ακόμη εκτέλεση κόρνερ του Μακλίν, με τον Ντόουσον να πηδάει αφύλαχτος στην καρδιά της περιοχής και να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Μετά την επίτευξη του συγκεκριμένου τέρματος οι παίκτες της Άρσεναλ έμοιαζαν να έχουν καταρρεύσει πνευματικά με αποτέλεσμα να μην απειλήσουν ξανά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ