Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τη Νάπολι
Νάπολι

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τη Νάπολι

Η Νάπολι επικράτησε με 3-2 της Έμπολι,με τους Ναπολιτάνους να πετυχαίνουν και τα τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο.

19.03.2017 | 15:28

Η Νάπολι φιλοξενήθηκε από την Έμπολι στο πλαίσιο της 29ης αγωνισιτκής της Σέριε Α,με τους Ναπολιτάνους να παίρνουν μια σημαντική νίκη με 3-1,νίκη που τους ανεβάζει έστω και προσωρινά στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 63 βαθμούς,ενώ από την άλλη η Έμπολι έμεινε στους 22 βαθμούς  και στο +7 από τις θέσεις που οδηγούν στο υποβιβασμό.

Οι «παρτενοπέι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 7′,αλλά ο Μέρτενς δεν κατάφερε να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα,μετά από πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 19′ με κοντινό δυνατό σουτ του Ινσίνιε,ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ντρις Μέρτενς με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 2-0.Στο 38΄ο Καγιεχόν κέρδισε και δέυτερο πέναλτι για τους Ναπολιτάνους,με τον Ινσίνιε να ευστοχεί αυτή τη φορά και να διαμορφώνει το 3-0.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Ελ Καντουρί στο 70′ μετά από απευθείας εκτελεση φάουλ,ενώ ο Μακαρόνε στο 82′ με εκτέλεση πέναλτι μείωσε σε 3-2,το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version