ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μίλαν

Μπερλουσκόνι: “Ο Ντοναρούμα δεν πουλιέται”

O πρόεδρος της Μίλαν, Σίβιο Μπερλουσκόνι, ξεκαθάρισε ότι δε τίθεται ζήτημα πώλησης του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

Μπερλουσκόνι: “Ο Ντοναρούμα δεν πουλιέται”

O Τζιανλούιτζι Ντοναρούμα αποτελεί αδιαμφισβήτητα τον πανάξιο διάδοχο του Μπουφόν κάτω από τα δοκάρια της εθνικής Ιταλίας, καθώς σε ηλικία μόλις 18 ετών έχει κατορθώσει χάρη στην ωριμότητα και τα ρεφλέξ που έχει επιδείξει κάτω από τα γκολπόστ της Μίλαν να πείσει άπαντες για το αστείρευτο ταλέντο του.

Ο 18χρονος τερματοφύλακας τη φετινή σεζόν έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του 10 φορές σε 36 συμμετοχές προκαλώντας το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρπωαϊκών συλλόγων, όπως η Μάντσεστερ Σίτι η οποία φημολογείται ότι είναι πρόθυμη να προσφέρει 150 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, οι “ροσονέρι” δεν είναι διατεθειμένοι να τον αφήσουν να γλιστρήσει από τα χέρια τους: “Ο Τζίτζιο είναι ένα από τα κοσμήματα της Μίλαν. Είναι ένα πανέμορφο προϊόν των ακαδημιών της ομάδας που μοιράζεται ένα μεγάλο δέσιμο με την φανέλα του συλλόγου. Για εμάς βρίσκεται εντελώς εκτός αγοράς”.

Ωστόσο, όσο καθυστερεί η επίτευξη συμφωνίας με τους Κινέζους επενδυτές τόσο τίθεται σε κίνδυνο η μελλοντική ενίσχυση της ομάδας που θα προσφέρει κίνητρα στον κάθε Ντοναρούμα να μείνει στο Μιλάνο για να διεκδικήσει τίτλους. Παρ΄όλα αυτά, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ευελπιστεί ότι τελικά θα βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

“Είμαι αφοσιωμένος, όπως και η οικογένειά μου και θα προχωρήσουμε στην πώληση του συλλόγου μόνο αν υπάρξουν οι κατάλληλες οικονομικές εγγυήσεις για την επανεκτόξευση του συλλόγου. Οι Κινέζοι αγοραστές έχουν επηρεαστεί από κάποιες δυσκολίες που δε θα μπορούσαν να είχαν προβλεφθεί αλλά εγγυήθηκαν σημαντικές πληρωμές. Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας και το ίδιο περιμένουμε από αυτούς. Εάν δεν προχωρήσει η συμφωνία θα συνεχίσουμε να χτίζουμε μία νεανική ιταλική ομάδα”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ