Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νεϊμάρ από την αρχή μέχρι το τέλος (vid)
Κόσμος

Νεϊμάρ από την αρχή μέχρι το τέλος (vid)

Ο Νεϊμάρ σημείωσε ένα ακόμη απίθανο γκολ με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας, αυτή τη φορά κόντρα στην Παραγουάη.

29.03.2017 | 12:09

Η εθνική Βραζιλίας πηγαίνει τρένο προς τα τελικά του Μουντιάλ του 2018 που θα διεξαχθούν στη Ρωσία, καθώς σημείωσε μία ακόμη νίκη στο πλαίσιο των προκριματικών, αυτή τη φοράεντός έδρας με 3-0 επί της Παραγουάης.

Με αυτόν τον τρόπο, έφτασε στους 33 βαθμούς και αύξησε περαιτέρω τη διαφορά της στους 9 πόντους από τη δεύτερη πλέον Κολομβία.

Πρωταγωνιστής σε μία ακόμη αναμέτρηση της “σελεσάο” ήταν ο Νεϊμάρ, ο οποίος αν και αστόχησε σε πέναλτι στο 53ο λεπτό, πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς στο 64΄ξεπερνώντας με ατομική προσπάθεια 4 παίκτες για να πλασάρει σωστά τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Ειδικότερα, ο 25 χρονος ποδοσφαιριστής διήνυσε 64 μέτρα και έπιασε ταχύτητα 34 χλμ/ώρα για να σημειώσει το 52ο τέρμα του με το εθνόσημο και να υπολείπεται 25 γκολ (77 γκολ) για να ξεπεράσει τον θρυλικό Πελέ στη σχετική λίστα.

Να σημειωθεί ότι τα άλλα δύο τέρματα της εθνικής Βραζιλίας σημείωσε ο Κουτίνιο και ο Μαρσέλο στο 34ο και στο 86ο λεπτό αντίστοιχα.


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version