ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τρίζει η καρέκλα του Αλόνσο στη Ρεάλ Μαδρίτης – Τα δύο μεγάλα φαβορί για τη διαδοχή του
Μοχάμεντ Σαλάχ όπως… Κριστιάνο Ρονάλντο (pic)
Μπαρτσελόνα: Μια μεταγραφή κι αυτή με αστερίσκο
O 39χρονος Χουλκ και η «ρουκέτα» του (vid)
Αληθινή αγάπη της Λάτσιο στον Τσίρο Ιμόμπιλε (vid)
Η Λίβερπουλ στηρίζει το λάθος πρόσωπο
H Ρεάλ Μαδρίτης… φωνάζει ενίσχυση – Έρχεται μέσα στον Γενάρη
Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα: 0-2 (Highlights)
Ιστορική νίκη για τη Θέλτα μέσα στο «σπίτι» της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από 19 χρόνια! (vid)
Νάπολι – Γιουβέντους: 2-1 (Highlights)
Η Νάπολι πλέον κάνει… πλάκα στη Γιουβέντους! (vid)
Λίβερπουλ: Η διοίκηση πήρε σκληρή απόφαση και στηρίζει Σλοτ – «Τελειώνει» ο Σαλάχ!
Ο Γκουεΐ είναι ο ηγέτης της Premier League: Σαλάχ, κράτα σημειώσεις (vid)
Χωρίς πίεση η Ντόρτμουντ παίζει… μπαλάρα: Υπέροχο γκολ για το 2-0! (vid)
Κλοπ, αποκάλυψη: «Αυτός είναι ο αγαπημένος μου τελικός με τη Λίβερπουλ»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάντσεστερ Σίτι

Πεπ: “Ο καλύτερος στον κόσμο μαζί με Νόιερ και Τερ Στέγκεν”

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, αποθέωσε τον γκολκίπερ του, Κλαούντιο Μπράβο.

Πεπ: “Ο καλύτερος στον κόσμο μαζί με Νόιερ και Τερ Στέγκεν”

Μετά από 8 αγωνιστικές στις οποίες παρακολούθησε τους αγώνες της Μάντσεστερ Σίτι από τον πάγκο, ο Κλαούντιο Μπράβο επέστρεψε στο βασικό σχήμα στην εντός έδρας νίκη των “πολιτών” επί της Χαλ Σίτι με 3-1.

Ο Χιλιανός πρώην γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα αφίχθη στο Μάντσεστερ το περσινό καλοκαίρι για να προσφέρει όσα δεν μπορούσε ο προκάτοχός του, Τζο Χαρτ, με τη μπάλα στα πόδια. Παρ΄όλα αυτά, η παρουσία του Μπράβο κάτω από την εστία των “πολιτών” μόνο ως απογοητευτική μπορεί να χαρακτηριστεί με τον ίδιο να ευθύνεται για πολλά γκολ που έχει δεχτεί η ομάδα του και να έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του 9 φορές σε σύνολο 34 συμμετοχών.

Παρά το γεγονός, όμως, ότι ακόμα και στο χθεσινό (8/4) μοναδικό γκολ της Χαλ έφερε σημαντικό μερίδιο ευθύνης, ο Πεπ Γκουαρντιόλα έσπευσε να εκφραστεί με άκρως κολακευτικά λόγια για τον 33χρονο τερματοφύλακα.

“Αποφάσισα να τον αφήσω στο πάγκο. Δεν είχα κάποιο λόγο, ο Γουίλι Καμπαγιέρο προπονείται καλά. Θα αποφασίζω παιχνίδι με παιχνίδι. Με τον τρόπο με τον οποίο αναπτυσσόμαστε από πίσω ο Κλαούντιο είναι ο καλύτερος γκολκίπερ στον κόσμο μαζί με τον Τερ Στέγκεν και τον Νόιερ με τη μπάλα στα πόδια και μας βοηθάει πολύ στο να ξεκινήσουμε μία ορθολογική επίθεση”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ